Badea, propunere după ce Dana Budeanu i-a luat interviu lui Ciolacu / video

Mircea Badea
Mircea Badea

După ce a văzut că până și Dana Budeanu i-a luat interviu lui Marcel Ciolacu, Mircea Badea a venit cu două propuneri.

Mircea Badea a spus că... n-ar mai rămâne decât Monica Tatoiu și Dorian Popa să-i ia interviuri lui Marcel Ciolacu.

Realizatorul TV a început să râdă când a auzit ce laude i-a făcut Dana Budeanu liderului PSD. „Când vorbiți, liniștiți. Oamenii sunt obosiți. Căutăm liniște. Sufletul dumneavoastră este liniștit. Probabil observați binele din oameni. Sunteți un monument de răbdare”, a zis Dana Budeanu, iar Mircea Badea, printre râsete, a citit, în direct, declarațiile ei.

 

„De astfel de interviuri avem nevoie. Murim pe loc! Sper că nu l-a făcut fătălău. I-a zis doar lucruri minunate văd. Deci Ciolacu a dat un interviu la regina la zahăr. Am ajuns să citim laudele Danei Budeanu pentru Marcel Ciolacu”, a mai spus Mircea Badea la Antena 3 CNN.

 

Realizatorul TV a zis că acest laudatio pentru Marcel Ciolacu din partea Danei Budeanu îi aduce aminte de... Gabriela Firea. Dana Budeanu îi ridica statui Gabrielei Firea. Dana Budeanu s-a oprit când a început scandalul cu „azilele groazei” din Voluntari.

 

„A dispărut Gabriela Firea din discursul Danei Budeanu. Acum, pentru Dana Budeanu, Marcel Ciolacu este noua Gabriela Firea, dar așa... pe steroizi”, a mai spus Mircea Badea.

 

 

Vedeți aici interviul Danei Budeanu cu Marcel Ciolacu:

 

VEZI ȘI: Când a fost Marcel Ciolacu cel mai fericit? "Eu l-am găsit pe tatăl meu după 30 de ani. După ce-ți mor părinții te schimbi, ești singur" - https://www.dcnews.ro/cand-a-fost-marcel-ciolacu-cel-mai-fericit-eu-l-am-gasit-pe-tatal-meu-dupa-30-de-ani-dupa-ce-ti-mor-parintii-te-schimbi-esti-singur_938385.html

VEZI ȘI: Tandem Ciucă - Ciolacu la alegerile din 2024. Previziunea lui Ciuvică / video - https://www.dcnews.ro/tandem-ciuca-ciolacu-la-alegerile-din-2024-previziunea-lui-ciuvica-video_938170.html#google_vignette

Ce i-a spus Dana Budeanu lui Marcel Ciolacu:

„Dumneavoastră aveți analiza politică. Eu am analiza din punct de vedere uman – vă crede lumea. Nu știu dacă știți care este atributul dumneavoastră principal în ochii oamenilor, că, până la urmă, omul merge la vot cu dumneavoastră. 

Eu vreau să vă spun că atributul dumneavoastră principal, așa ca pesedistă sau ca ce sunt percepută, este vocea. Este timbrul dumneavoastră vocal. Este ceea ce transmiteți atunci când vă adresați oamenilor. Când vorbiți și probabil echipa dumneavoastră știe asta... Când vorbiți, liniștiți. Trăim în niște vremuri aflate în continuă schimbare. Noi am obosit. Suntem obosiți. Și căutăm liniște. Și-n acea liniște, căutăm, de fapt, să ne calmăm din această nebunie. Ceea ce traversăm este o nebunie care va duce la o reașezare (...). Dumneavoastră liniștiți. Asta înseamnă că sufletul dumneavoastră este liniștit. Înăuntru este liniște. Pentru că dacă n-ai liniște înăuntru, tu n-ai avea cum, vreodată, să liniștești, să aduci bine. Probabil observați binele din fiecare om din jurul dumneavoastră și probabil alegeți să vedeți doar binele din fiecare, pentru că așa puteți înainta. Sufletul dumneavoastră este un suflet liniștit".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel