Bădălău: Eram la numărul 25. Cristache: Asta e o știre

Bădălău: Eram la numărul 25. Cristache: Asta e o știre
Bădălău: Eram la numărul 25. Cristache: Asta e o știre

Niculae Bădălău, senator PSD, a vorbit despre scrisoarea anti PSD, miercuri seară, la TVR1.

„Am semnat și eu scrisoarea, eram undeva la numărul 25", a declarat Niculae Bădălău, miercuri seară, la TVR1, în cadrul emisiunii „România9", moderată de Ionuț Cristache. „Asta e o știre, 25 de semnături”, a afirmat jurnalistul.

„Fiecare trebuie să își asume acea semnătură și decizia. Așa e bărbătește într-un partid”, a mai spus Bădălău. Întrebat ulterior când s-a ajuns la cele 25 de semnături, a răspuns astfel: „Acum cinci zile, șase”.

„Eu vreau să vă spun că vorbim despre cel mai mare partid. Am cunoscut oameni extrem de serioși și care au făcut foarte mult bine României. Am deschis porțile și eu respect toți colegii mei. Le respect opinia. Exclus ca cineva să plece din partid pentru că a avut o poziție sau o opinie. Nu cred că acest mod de discuție face parte dintr-un discurs politic”, a mai declarat Bădălău. „Să nu creadă cineva că noi abandonăm lupta”, a mai spus acesta. 

Amintim că lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisă prin care cer „demisia imediată” a lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor şi asigurarea interimatului la conducerea partidului de premierul Viorica Dăncilă, care este preşedinte executiv.

Documentul este semnat de vicepreşedintele PSD Paul Stănescu, viceprim-ministru şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, de Gabriela Firea, vicepreşedinte PSD şi primar general al Capitalei, de Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PSD şi vicepreşedinte al Senatului.

Semnatarii susţin că situaţia juridică „vulnerabilă” a lui Liviu Dragnea „a devenit vulnerabilitatea majoră a partidului”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel