Bădălău-Anton, bătaie. Bădălău: Politică de decredibilizare

Niculae Badalau
Niculae Badalau

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a declarat luni, legat de incidentul din weekend cu fostul deputat Marin Anton, care l-a acuzat că l-ar fi lovit, că există o politică de decredibilizare a liderilor PSD. 

"Cred că există o politică a unora în a decredibiliza liderii PSD pe tot fel de ţigăneli de lucrul ăsta. Cred că schimbul politic trebuie să fie pe idei, trebuie să fie pe guvernare. Pentru asta ne-au trimis oamenii aici, nu să spunem de mamă sau de altceva. E foarte adevărat, judecând la rece, dar aş vrea ca fiecare să se pună în pielea mea. Dacă treci pe lângă cineva şi îţi aduce injurii de familie cu soţia, e clar că reacţia... (...). Îmi fac o mea culpa că am reacţionat. Trebuia... nu ştiu ce să fac", a spus Bădălău la Senat. 

Liderul social-democrat a adăugat că îl va acuza pe Marin Anton de denunţ calomnios şi a insistat asupra faptului că nu l-a lovit pe fostul deputat, menţionând că detestă violenţa. 

"Este clar că a venit pentru a mă provoca. Există şi denunţul calomnios, pe care cu siguranţă îl voi face. Nu l-am atins. Detest violenţa şi cred că pur şi simplu este o provocare mizerabilă. (...) Eu sunt un om corect. Am trecut pe lângă el, mi-a adresat câteva cuvinte urâte, la care i-am răspuns", a susţinut Bădălău. 

Totodată, preşedintele executiv al PSD a mai spus că nu l-a ameninţat niciodată nici pe senatorul USR Mihai Goţiu. 

"Am văzut că şi domnul Goţiu s-a trezit.... Eu n-am auzit că l-aş fi ameninţat vreodată. Eu n-am auzit până acum lucrul ăsta. O să-l întreb dacă o să îmi permită, de la vreo zece metri, dacă eu l-am ameninţat vreodată pentru că, dacă îl ameninţam, cu siguranţă dumneavoastră ştiaţi în a doua secundă", a explicat senatorul PSD, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel