Baconschi, insulte de ”domn”: Turcan, adulatoarea intimă a lui Blaga

baconschi turcan dece
baconschi turcan dece

Democrat-liberalul Teodor Baconschi intervine în conflictul Elena Băsescu-Raluca Turcan, apărând-o pe mezina președintelui, într-o manieră nu tocmai elegantă.

”Raluca Turcan, egeria lui Stolojan, soția fostului purtător de cuvânt de la Cotroceni și, mai nou, adulatoarea umedă a lui Vasile Blaga, declară că 'în acest moment, PDL nu are ca obiectiv excluderea Elenei Băsescu'. Sunt cutremurat de atâta generozitate, chiar dacă tot nu înțeleg care e atunci 'obiectivul' PDL în viitorul previzibil. Ah, uitasem ținta fixată de dl Blaga: 30 % în 2016..”, a scris sâmbătă pe Facebook susținătorul Monicăi Macovei la Convenția PDL din 23 martie.

Vicepreședintele democrat-liberal Raluca Turcan a intrat în conflict cu Elena Băsescu, după ce s-a zvonit că PDL urmează să-l excludă din partid pe europarlamentar. Întrebată de jurnaliști dacă există curentul acesta în PDL, Raluca Turcan a răspuns că ”PDL nu are ca obiectiv în acest moment excluderea din partid a Elenei Băsescu”. Iritată de răspunsul lui Turcan, mezia președintelui a ironizat-o pe aceasta, făcând referire la parcursul său politic, sprijinit de Theodor Stolojan. Raluca Turcan a catalogat reacția europarlamentarului drept un act de imaturitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel