Babyzen Yoyo: Cel mai bun cărucior pentru călătorii (P)

Dacă eşti în căutarea unui cărucior de dimensiuni mici care nu cântăreşte mai mult de 6.5 kg, atunci Yoyo Babyzen Plus este pentru tine.

Părinţii care călătoresc mult sau locuiesc în apartamente mici, au nevoie de un cărucior compact, care nu cântăreşte mult, uşor de pliat şi de depozitat. De asemenea, acesta ar trebui să fie acceptat ca bagaj de mână în avion, să încapă în portbagaj şi să fie cât mai sigur şi mai stabil. 

Deloc în ultimul rând, căruciorul trebuie să fie cât mai confortabil pentru micul pasager, uşor de manevrat, să aibă un aspect plăcut şi să fie cât mai durabil.

Poate că este greu de crezut, dar există un brand de cărucioare care îndeplineşte cu succes toate aceste cerinţe! Este vorba despre Babyzen Yoyo care este apreciat de părinţii din întreaga lume ca fiind o achiziţie inteligenta şi de durată pe care se pot baza în călătorii. 

Citeşte rândurile următoare pentru a afla de ce merită să iei în considerare acest tip de cărucior pentru copii.

Caracteristici Babyzen Yoyo

Dacă eşti în căutarea unui cărucior de dimensiuni mici care nu cântăreşte mai mult de 6.5 kg, atunci Yoyo Babyzen Plus este pentru tine! Când se pliază, acest model este atât de mic încât poate fi luat ca bagaj de mână în avion, fiind acceptat de majoritatea companiilor de zbor. 

Dimensiunile acestuia sunt de 152 x 44 x 18 cm, este uşor de pliat, confortabil şi are un design remarcabil. De asemenea, este disponibil în mai multe variante, astfel încât părinţii să poată alege exact ceea ce îi avantajează:

Babyzen Yoyo² 6+ 

Acest model include cadrul şi color pack 6+. Este recomandat bebeluşilor care au peste şase luni.

Babyzen Yoyo² 

Este complet utilat pentru un nou-născut include cadrul căruciorului, pachet nou-născut care se poate

folosi din prima zi de viaţă a bebeluşului şi pachetul color pentru micuţii trecuţi de şase luni. 

Culori cărucioare Babyzen Yoyo

În ceea ce priveşte opţiunile de culori disponibile pentru un Babyzen Yoyo, combinaţiile sunt foarte variate. Cadrul se poate găsi în culorile negru sau alb, iar coşul sau pachetul este disponibil în nouă culori atrăgătoare precum menta, caramel, negru, gri, taupe, roşu, ghimbir, aqua sau albastru Air France. 

Astfel, părinţii pot alege exact culorile care îi avantajează, în funcţie de preferinţe, stil de viaţă sau considerente legate de întreţinere. 

Avantajele oferite de un cărucior Babyzen Yoyo

Este un cărucior foarte confortabil atât pentru părinţi, cât şi pentru micuţi. Datorită dimensiunilor mici şi a greutăţii reduse, este căruciorul perfect pentru călătorie, dar şi pentru cei care au spaţii reduse de depozitare.  Se remarcă prin faptul că se pliază şi se deschide foarte uşor, este extrem de manevrabil şi de stabil, se foloseşte uşor şi uşurează considerabil viaţa părinţilor aflaţi în mişcare.

Întrucât este îngust, se poate manevra fără probleme în spaţiile înguste sau în aglomeraţie, fiind ideal pentru a merge la cumpărături sau a călători.  Dacă tot vorbim despre avantajele cu care vine un Babyzen Yoyo, trebuie să reamintim că este printre puţinele modele de cărucioare acceptate de către firmele de zbor ca bagaj de mână. Acesta este argumentul suprem pentru părinţii care călătoresc deseori cu avionul. 

Este un cărucior special conceput pentru a asigura micuţului spaţiul adecvat pentru somnic, chiar şi în timpul călătoriilor lungi.  Pentru că se pliază şi deschide foarte uşor, cu o singură mână, este perfect pentru părinţii care folosesc mijloacele de transport în comun. Datorită curelei de umăr cu care este dotat, poate fi purtat uşor de părinţii care duc copilul în braţe. Acest lucru facilitează transportul căruciorului pe scări. 

Este uşor de manevrat, foarte stabil şi se poate împinge cu o singură mână chiar şi pe teren denivelat.  Are un ham de siguranţă cu cinci puncte şi un baldachin generos care va proteja micul pasager de razele soarelui, ploaie şi vânt. Sub cărucior este un coş de depozitare foarte spaţios în care părinţii pot transporta toate obiectele de care au nevoie în călătorie. 

Diferenţele dintre Babyzen Yoyo+ şi Babyzen Yoyo²

Babyzen Yoyo² are ghidonul acoperit cu piele ecologică, în vreme ce Yoyo+ are ghidonul din cauciuc moale.

Babyzen Yoyo² este dotat cu suspensii individuale pe fiecare roată şi preia mult mai eficient şocurile, asigurând o călătorie mult mai lină şi mai confortabilă pentru micuţul pasager. 

Babyzen Yoyo² este mai uşor de manevrat şi de împins decât Yoyo+.

Accesorii pentru căruciorul Babyzen Yoyo

Husa de ploaie este foarte utilă şi nu ar trebui să lipsească din bagajul de vacanţă.

Babyzen Yoyo footmuff este un cuib moale şi confortabil ideal pentru călătorii în anotimpurile reci.

Suport pentru picioare este util pentru copiii cu vârsta de peste 10 luni care au nevoie de un plus de confort pentru un somnic odihnitor.

Placa Babyzen Yoyo este utilă când micuţul a început să meargă singurel, dar uneori vrea să se odihnească. De asemenea, este utilă părinţilor cu doi copii.

Geanta de voiaj este special concepută pentru a putea transporta scutecele şi alimentele necesare unui copil într-o călătorie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel