B1 TV și EVZ, război cu Monica Macovei. Replicile pentru prezidențiabil

Monica Macovei a fost invitată în emisiunea "Evenimentul Zilei TV", difuzată de B1 TV. Candidata la alegerile prezidențiale și-a transmis indignarea că a fost întreruptă de o pauză de publicitate electorală. 

În timpul emisiunii "Evenimentul Zilei TV", Monica Macovei a fost întreruptă de o publicitate electorală și a fost vizibil deranjată, transmițându-și revoltarea pe post. 

VEZI AICI MAI MULT: Monica Macovei repetă scena de la TVR. De ce s-a supărat pe B1 TV

În urma emisiunii, în spațiul online, au urmat reacții dintre cele mai diverse față de situația de la B1 TV. 

Postul de televiziune B1 TV a transmis un comunicat de presă în care a precizat "Emisiunea Evenimentul Zilei de joi, în care era prezentă dna Monica Macovei, a fost întreruptă de un eveniment de promovare al contracandidatului Elena Udrea la alegerile prezidențiale în aceleași condiții în care și promovarea electorală a dnei Monica Macovei a întrerupt alte emisiuni ale postului nostru atunci când evenimentele inițiate de domnia sa au avut loc. Pe lângă faptul că B1tV a transmis live conferințele dnei Macovei din București și Cluj, candidatul independent Monica Macovei a beneficiat de apariții live în emisiunile postului nostru și în datele de 11, 20 și 23 octombrie, urmând să aibă următoarea apariție televizată în data de 25 octombrie, ora 21.00. Este adevărat că emisiunea la care participă dna Monica Macovei a fost întreruptă după 5 minute, dar la fel de adevărat este și faptul că dna Macovei a întârziat 15 minute față de ora de începere a emisiunii. La aceste precizări, B1 TV adaugă faptul că a promovat electoral prin evenimente și apariții în cadrul emisiunilor și pe domnii Klaus Iohannis, Victor Ponta, Gheorghe Funar, Dan Diaconescu, CV Tudor, Constantin Rotaru".

Scandal la TVR. Monica Macovei, acuzații de agresiune

Ulterior Evenimentul Zilei a trasmis: " În contextul acuzațiilor lansate în spațiul public, în special pe rețelele de socializare, redacția Evenimentului zilei va prezintă desfășurarea evenimentelor dinainte și după emisiune: Monica Macovei a ajuns la emisiune cu aproape 10 minute întârziere. La ora 17.24 se ia obişnuita pauză de publicitate, de aproape şapte minute. La ora 17.35 intervine promovarea electorală, de la un eveniment electoral organizat de Elena Udrea, care a durat 11 minute. Declarația Monicăi Macovei: "Aș vrea să-mi exprim, în fine, surprinderea față de faptul că aproape jumătate de oră noi am stat să ne uităm la doamna Udrea, prezentând ceva". Emisiunea se termină la ora 17.54, cu circa 2-3 minute dincolo de ora obişnuită, pentru ca Monica Macovei să poată să îşi transmită mesajul, deşi, în final, ea a fost întreruptă de publicitate". 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel