Axa Iohannis-Frunzăverde-Negoiță. Dan Șova: Adevăr CUTREMURĂTOR

Roxana Neagu / 12 aug 2014 / 11:46 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Șova, îi aduce aminte lui Klaus Iohannis, prezidențiabilul ACL (PNL-PDL), cine sunt aleșii locali pe care mizează la alegerile prezidențiale. 

"Nu te poţi lăuda cu sprijinul unor oameni care au fost votaţi în 2012, tocmai pentru a scăpa administraţia centrală şi locală din România de oamenii Regimului Băsescu", subliniază Dan Șova. 

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Șova, a adăugat: "Mă refer aici la dl. Liviu Negoiţă, alintat de Traian Băsescu drept "Livache", propus în 2009 de preşedintele Băsescu pentru funcţia de premier chiar împotriva lui Klaus Iohannis! Acum cei doi – Livache şi Iohannis – apar în poze împreună, dl. Iohannis sperând la sprijinul lui Livache, tot atât de mult cât Livache speră la protecţia ulterioară a lui Klaus Iohannis. Ce spune, însă, dl. Iohannis despre licitaţia lui Liviu Negoiţă de 110 milioane de euro? Un alt exemplu este Sorin Frunzăverde, trecut în PNL cu misiunea clară de a deturna partidul spre Basescu şi PPE. Misiune îndeplinită, astfel încât dl. Frunzăverde pozează astăzi alături de Klaus Iohannis". 

Dan Șova a subliniat: "Uitându-ne la toate aceste personaje, urmărindu-l pe Klaus Iohannis în acţiune, rezultă un adevăr pe cât de simplu, pe atât de cutremurător: dl. Iohannis vorbeşte ca şi cum ar avea discursul scris de Traian Băsescu". 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26