Avramescu a ajuns ambasador pentru "calităţile de pupat apăsat zonele prezidenţiale", declară Olguţa Vasilescu

Cătălin Avramescu
Cătălin Avramescu

Validarea consilierului prezidenţial, Cătălin Avramescu, de către comisiile de politică externă pentru postul de ambasador în Finlanda  a fost comentată de către senatorul PSD, Olguţa Vasilescu,  susţinând că acesta a obţinut postul din partea lui Traian Băsescu pentru "calităţile de pupat apăsat zonele prezidenţiale".

[caption id="attachment_73871" align="alignleft" width="150" caption="Cătălin Avramescu"][/caption] Cătălin Avramescu a primit miercuri avizul pozitiv al parlamentarilor la numai un vot diferenţă - 16 au fost în favoarea plecării sale la post la Helsinki, 15 au fost împotrivă. Opoziţia ameninţase că va da un aviz negativ în privinţa actualului consilier de la Cotroceni.

"Cătălin Avramescu, viitor ambasador al României în Ţara lui Moş Crăciun unde se duce probabil să ne aducă promisiunile lui Boc şi ale lui Băsescu din campania electorală. Domnul  Avramescu este prototipul perfect de demonstrat că linguşeala şi slugărnicia se plătesc bine de către Traian Băsescu, din păcate cu posturi în diplomaţie, acolo unde ar trebui să fie doar profesionişti. După ce nu i-a ieşit cu Traian Ungureanu şi Sever Voinescu pe care i-a vrut ambasadori la Londra şi la Washington (...), pentru fix aceleaşi calităţi de pupat apăsat zonele prezidenţiale, acum i-a ieşit cu dnul Avramescu", a spus Olguţa Vasilescu.

De asemenea, senatorul PSD  a mai afirmat că acesta se "încadrează perfect în tipologia lăcustelor portocalii aflate sub acoperire în presă şi răsplătite cu posturi importante". "O aşteptăm şi pe dna Pora să intre în diplomaţie, eventual şi pe dna Culcer, care este acum în pragul pensionării şi care nefericeşte în fiecare zi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel