Avram Iancu şi-a retras candidatura la prezidenţiale. Susţinătorii îi cer să candideze la locale

Avram-Iancu- FOTO: Facebook Avram Iancu
Avram-Iancu- FOTO: Facebook Avram Iancu

Avram Iancu, cunoscut pentru că a trecut înot Canalul Mânecii, dar şi pentru că a înotat pe întregul curs al Dunării, a decis să se retragă din cursa pentru alegerile prezidenţiale, unde se înscrisese ca independent. Susţinătorii săi îi cer acum să candideze la alegerile locale de anul viitor. 

"Am renunţat la ideea de a mai candida ca independent la funcţia de preşedinte al României. Este cea mai bună decizie pe care am luat-o, aşa cum cred că la fel de bună a fost şi cea prin care am decis să intru în această cursă, deoarece tot ceea ce am făcut a fost sincer şi bine intenţionat. Am crezut, am simţit că pot face ceva pentru români, dar cred că m-am înşelat. Nu este un eşec, ci o experienţă personală care mă înalţă spiritual, prin care a trebuit să trec şi să înţeleg realitatea. Mă doare să constat faptul că peste 50% dintre români nu mai sunt interesaţi de nimic", a declarat Avram Iancu.

Câte semnături a strâns Avram Iancu 

El a menţionat că a reuşit să strângă 1.247 de semnături de susţinere în cele şapte oraşe în care s-a deplasat pentru a discuta cu oamenii şi pentru a se întâlni cu voluntarii care au promis să-l vor ajuta în demersul său. Avram Iancu este cunoscut pentru performanţele sale sportive.

Susţinătorii cer o candidatură la locale 

Mai mulţi fani ai lui Avram Iancu i-au transmis acestuia, pe Facebook, că s-ar descurca foarte bine din postura de primar, motiv pentru care îi cer să candideze la alegerile locale de anul viitor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel