Avocatul Gabriel Liviu Ispas, candidatul Pro România la Primăria Sectorului 4, program electoral: Pentru un sector de nota 10!

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Candidatul Pro România la Primăria Sectorului 4, Gabriel Liviu Ispas, îşi prezintă programul electoral. În rândurile de mai jos vă prezentăm, integral, oferta avocatului Ispas pentru alegătorii din Sectorul 4: 

Pentru un sector de nota 10!

10 pentru educație - toate obiectivele vor fi realizate din fonduri europene, fără a cheltui banii cetățenilor

1. Familiile cu copii mici au dificultăți în a-și gestiona programul, în contextul în care veniturile familiei nu permit angajarea unei bone. Ne dorim creșterea natalității, ne dorim ca mămicile să poată merge la muncă, ne dorim ca familiile să fie fericite! Dar ce face autoritatea locală pentru ei? Mai pune un rând de borduri? Mai pune niște separatoare de sensuri? Noi avem soluția corectă: Construirea a 10 noi creșe în sectorul 4. Acestea vor fi amplasate în toate zonele din sector, pentru a oferi servicii cât mai aproape de domiciliul familiilor.

2. În fiecare primăvară începe nebunia: unde vom lăsa copiii din toamnă? La ce grădiniță ducem copiii? Ne-or primi, știm pe cineva acolo? Gata cu traficul de influență! Soluția este: Construirea a 5 noi grădinițe în sector, în cartierele nou dezvoltate.

3. Stai în centrul orașului? Atunci ești norocos, poți duce copilul într-o școală bună! Nu ai acest noroc? Știi pe cineva care stă în circumscripția școlii? Dacă nu, cu 200 de euro se rezolvă! Așa, suntem toți părtași la o ilegalitate, care face ca în fiecare clasă să fie cu mult peste numărul de elevi permis de lege! Să oprim joaca cu copiii noștri! Vă propunem: Construirea a 5 noi școli generale, în cartierele noi dezvoltate în sector.

4.E pandemie și toți nepricepuții vorbesc de condiții de siguranță? Te mint, pentru că școlile sunt, în mare parte insalubre, cu toalete vechi, cu mobilier stricat și laboratoare antice! Ce voi face în mandatul de primar:  Reabilitarea tuturor unităților de învățământ din sector în următorii 4 ani.

5. Vrei performanță școlară și rezultate la testele internaționale? Vrei să scadă analfabetismul și să ne bucurăm de generații educate? Soluția este la îndemâna primarului: Dotarea tuturor școlilor cu videoproiectoare, laptopuri pentru elevi și profesori, internet gratuit, platformă educațională modernă.

6. Dăm ajutoare pentru oricine, dar nu ne uităm la viitorul tării! Eu vă garantez: Dublarea burselor pentru elevi și acordarea lunară a acestora.

7. Nu poți face educație fără profesor! Vi-l amintiți pe domnul Trandafir? Ei bine, învățătorul nostru are și el nevoi, are și el familie, trăiește și el în societate! Profesorul să fie mândria sectorului nostru! Cum? Stimularea financiară a cadrelor didactice, în special a celor care au performanțe și lucrează în zone de periferie.

8. Seara și în zilele libere copilul se plictisește în apartament? Ar vrea să facă sport, dar nu îți permiți abonamente din salariul tău, și așa neîndestulător? Avem soluția potrivită! Construirea a 4 complexuri sportive (bazin de înot, terenuri de fotbal, tenis, basket,) pentru elevii și tinerii din sector, în care aceștia vor avea acces gratuit.

9. Vrei să îl pregătim pe noul Tonitza? Sau pe noul Grigorescu? Vrei să vezi dacă copilul tău poate fi noul Enescu? Hai să punem toți umărul la asta! Preluarea Palatului Național al Copiilor în administrarea primăriei și dezvoltarea serviciilor educaționale pentru copiii talentați (arte, științe, sport).

10. Nu locuri de întâlnire pentru interlopi! Nu afaceri bune pentru pilele politicienilor! Sport și sănătate pentru cetățeni! Cum? Preluarea bazelor sportive de la Ministerul Tineretului și Sportului și dezvoltarea facilităților pentru tinerii din sector.

10 pentru sănătatea cetățenilor din Sectorul 4

1. Vrei să mergi să te tratezi, vrei să fii sănătos! Dar imaginea este înfricoșătoare de când intri pe poarta spitalului! Gunoaie, mizerie, șobolani! Ce vom face noi? Curățenie în curțile tuturor spitalelor din sector.

2. Mergi cu un părinte sau cu un copil bolnav la spital? Dacă nu ai pile sau nu te cauți în buzunar, vei merge mult până ajungi pe mâna medicilor! Parcările sunt un lux inexistent! Ce vom Face? Asigurarea locurilor de parcare gratuită în proximitatea spitalelor pentru personalul medical și pacienți.

3. Nu știi nimic de cel internat, sau trebuie să îi duci medicamente (normal, că ministerul sănătății e preocupat exclusiv de cum te fură)? S-a terminat programul de vizite, dacă nu ești atent cu purtătorul de mușchi și tatuaje! Te simți în siguranță cu asemenea agenți de pază? NU! Voi lua următoarea decizie: Asigurarea serviciilor de pază pentru spitalele din sector. Fără agenți de securitate agresivi, care au o singură regulă: 5 lei și intri!

4. Ignorăm starea dinților, până când e prea târziu, iar mulți din cei în vârstă nu își permit costurile unui tratament adecvat! Continuarea proiectului de realizare a Spitalului de Stomatologie din sector.

5. Sănătatea e importantă și e mai ușor să previi, decât să tratezi! Alături de colegii noștri din sistemul medical vă propunem: Program de prevenție pentru sănătate, realizat în parteneriat cu facultățile de medicină din București pentru cetățenii care au împlinit vârsta de 65 de ani.

6. Program de evaluare a sănătății dentare a cetățenilor din sector.

7. Dezvoltarea de facilități medicale pentru cetățenii sectorului.

8. Poluarea ne distruge sănătatea și, de multe ori, simțim cum nu putem respira din cauza aerului greu! Așa se întâmplă când deșeurile sunt arse în mod ilegal la marginea capitalei! Ce vrem să facem? Gropi de gunoi ecologice, care să nu afecteze sănătatea cetățenilor.

9. Să investim în viitorul sănătos al copiilor noștri! Să ne bucurăm de un mediu curat și de natura verde! Dorim: Înființarea a două noi parcuri, pentru a combate efectele poluării asupra cetățenilor.

10. Copilul s-a plictisit în casă și vrea să se zbenguie? Ai vrea un loc de joacă în care să poți să eviți aglomerația din marile parcuri și să poți vorbi cu vecinii din cartier? Simplu: Dezvoltarea de 10 noi părculețe urbane, în cartierele sectorului.

10 pentru confortul și siguranța ta

1. În special cei care locuiesc în blocuri pot spune că e nevoie de măsuri pentru a elimina mirosul care provine de la deșeurile menajere ridicate rar de autorități. Cetățenii sectorului merită un mediu curat, iar împiedicarea de gunoaie să fie o tristă amintire! Vă propunem: Colectarea selectivă a gunoiului. Fără taxe de salubritate pentru cei care colectează selectiv!

2. Vrem să trăim ca în capitalele vestice, dar ne împiedicăm în borduri! Vrem aer curat pentru copiii noștri, dar primăria ne administrează noi asfaltări de spații verzi! Ajunge! Să facem două noi parcuri în sector.

3. Pentru confortul celor care nu se pot deplasa mult, pentru bucuria copiilor de a se juca aproape de casă, în condiții de siguranță, vom face 10 părculețe urbane, în cartierele sectorului.

4. Deviza noastră este: Spații verzi în sector. Vom interzice desființarea spațiilor verzi din cartierele sectorului!

5. Ne bucurăm când găsim locuri de parcare! Dar, chiar și cu această asfaltare forțată și inestetică, crede cineva că s-a rezolvat problema? NU. Avem nevoie de parcări subterane. Nu trebuie să distrugem fiecare petic de verdeață pentru noi borduri și asfaltări.

6. De câte ori un agent local agramat, impertinent și tupeist nu te-a vânat în trafic? Sau de câte ori nu ai văzut cum bătrânii care vor să vândă din ce au produs în curte sunt izgoniți de pe lângă piețe pentru a proteja clientela interlopilor? Vă mai amintiți vânătoarea din perioada stării de urgență? E nevoie de măsuri concrete! Evaluarea psihologică a fiecărui polițist local! Ne-am săturat de aroganți, interlopi și mafioți!

7. Ați citit de posibile legături ale poliției locale cu lumea interlopă? Credeți că nu e adevărat? Șefii poliției locale îi protejează pe cetățeni sau pe interlopi? Doar voi, cetățenii puteți opri asta prin vot! Șefii poliției locale vor fi evaluați de un comitet al cetățenilor, pentru a fi siguri că aceștia luptă pentru siguranța ta, nu pentru infractori și interlopi.

8. Vrei să cumperi de la producători sau de la speculanți? În piețele din sector, jumătate din standuri (tarabe) vor fi alocate doar pentru producători, fără a permite accesul intermediarilor! Cetățenii sectorului merită produse proaspete și de calitate, la prețuri accesibile!

9. Corupție, trafic de influență, abuzuri, produse contrafăcute, trafic de droguri. Vi se pare că e o scenă de film? NU, e realitatea tolerată la Piața Reșita mai bine de 10 ani! Lupta totală împotriva infracționalității! Fiecare cetățean trebuie să se simtă sigur în sector, fiecare părinte trebuie să fie sigur de siguranța copiilor!

10. Cât stai la coadă să plătești o amendă sau să îți plătești taxele și impozitele? Nu e mai bine ca acest timp să îl petreci cu cei dragi? Avem soluția dacă vei vota PRO București 2020! Informatizare completă a administrației locale și transparență. Fiecare director din primărie, fiecare consilier și primarul vor avea o zi pe săptămână audiențe cu cetățenii.

10 pentru dezvoltarea sectorului

1. Taxe locale 0 pentru 5 ani pentru cei care dezvoltă economic sectorul! Avem nevoie de clădiri de birouri și de industrie în sudul capitalei!

2. Dezvoltarea unui HUB economic în zona IMGB

3. Anveloparea termică a tuturor blocurilor din sector, prin folosirea fondurilor europene! Fără costuri pentru cetățeni!

4. 2 noi parcuri în sector.

5. Dezvoltarea unui complex de distracții în sudul capitalei, la intrarea în sector! Piscine, săli de jocuri, săli de sport pentru confortul cetățenilor!

6. Modernizarea Amfiteatrului în aer liber, din spatele Orășelului Copiilor! Un spațiu superb, uitat de administrație în ultimii 20 de ani, trebuie să ofere alternative culturale și de divertisment pentru locuitorii sectorului.

7. Înființarea unui mall cultural, cu teatru, săli de spectacole și concerte la Arenele Romane.

8. Stimularea industriei creative în sector.

9. Colectare selectivă a gunoiului și taxe 0 pentru cei care reciclează!

10. Construirea de noi cartiere se va face după un PUZ modern, care să prevină apariția de noi spații aglomerate, fără servicii educaționale sau medicale!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel