Avocatul familiei Măceșanu: Testele ADN pentru Alexandra sunt blocate

foto Arhivă
foto Arhivă

Aurel Moldovan, avocatul familiei Alexandra Măceșanu, a făcut precizări-cheie la Antena 3. 

"Am depus două cereri, una de suplimentare a raportului de expertiză privind cele două rapoarte, ADN și antropologic. Am mai făcut o altă cerere, ca urmare a acestui fapt, pentru efectuarea unei noi expertize la INML. Nu avem niciun rezultat. Am stabilit că cele două rapoarte sunt conforme și am stabilit un număr de obiective pe care urmează să fie încuviințate de către organul de urmărire penală, în vederea aflării adevărului. 

Nu am nicio suspiciune legată de anchetă, am spus că este una destul de grea, trebuie să avem răbdare, să se facă într-un mod elocvent. Nu știu de ce durează atât de mult, dar domnii procurori cred că au o strategie anume. Probabil desfășoară mai multe activități concomitent cu ceea ce au desemnat dânșii", a declarat Aurel Moldovan la Antena 3. 

"După cum bine știți, domnul Cumpănașu a anunțat că va solicita efectuarea unui raport de expertiză în America, la un laborator. Dar așteptăm să vedem dacă vor fi admise cele două cereri. În cazul în care nu vor fi admise, vom face o a treia cerere", a mai spus avocatul familiei Măceșanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel