Avocata Vicol - Cioloș, revoltă: Cea mai gravă știre. Cineva să se autosesizeze

Laura-Vicol
Laura-Vicol

Avocata Laura Vicol a comentat revoltată ultimele declaraţii ale lui Dacian Cioloș, privitoare la dărâmarea Guvernului, până la finalul lunii noiembrie.

"Dacă Guvernul Dăncilă nu pică la sfârşitul lunii noiembrie, ar putea fi prea târziu", a declarat Dacian Cioloş la Digi. "Cred că dacă lucrul acesta (n.r. - dărâmarea Guvernului) nu este realizat până la sfârșitul lunii noiembrie, cel târziu, riscă să devină prea târziu, din acest punct de vedere. Din mai multe puncte de vedere pentru că nu e vorba doar de președinția UE", a mai spus acesta.

Laura Vicol este de părere că declarațiile fostului premier tehnocrat nu ar trebui să rămână nepedepsite:

"Mă revoltă ce a spus. Dacă ar fi trăit Vadim Tudor, am fi avut acum, pe masa unui procuror, o plângere penală privitoare la infracţiunea de trădare. Dacă se demonstrează legătura lui Cioloș cu Soros.... Cum are acest individ tupeul să îmi considere țara, în care eu trăiesc , tablă de şah, să schimbe el guverne, să instige la violenţă şi să spună lucrurile foarte grave pe care le-a spus. Din toate ştirile pe care le-aţi dat în acest timp, treaba cu Cioloș mi se pare extrem de gravă, iar cineva ar trebui să se autosesizeze pentru ce a spus. Omul ăsta vrea să dărâme Guvernul unei țări, până în noiembrie. Despre ce vorbim? Este pus să facă aceste lucruri", a spus Laura Vicol, în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel