Avocata familiei Butmalai: Scrisoarea de adio va fi o surpriză neplăcută

Deputatul moldovean Ion Butmalai s-a sinucis, prin împușcare, marți, în garajul casei sale. 

Avocata familiei Butmalai, Ana Ursachi, a spus că atunci când vor lua decizia să fie publicată scrisoarea de adio a deputatului, va gi o surpriză neplăcută pentru toți. 

Ana Ursachi neagă și critică dur declarațiile făcute pentru unele instituții de presă de către șeful IGP, Ion Bodrug cu referire la aceeași scrisoare.

"Într-adevăr în casă a fost găsită o așa-zisă scrisoare, a cărui scris seamănă cu al deputatului, dar asta nu înseamnă că în baza unui astfel de mesaj, dosarul trebuie închis. Există o mulțime de alte lucruri suspecte: de ce să te sinucizi cu două gloanțe când omul moare de la unul singur dacă e tras în piept sau în cap, de ce poarta mare, pe care nu se prea intra de obicei a fost găsită deschisă?", a declarat Ana Ursachi pentru deschide.md. Avocata a dat asigurări că va merge până în pânzele albe pentru a face claritate în acest caz.

Deputatul Ion Butmalai s-a sinucis. Ultima postare: Avem nevoie de sânge

Ana Ursachi a mai spus că dacă oamenii legii vor constata că este vorba despre suicid, ea va face tot posibilul ca să afle cine la determinat pe deputat să recurgă la un astfel de gest. Avocata se arată convinsă că evoluția evenimentelor politice din ultima perioadă nu l-ar fi condus niciodată pe Ion Butmalai spre asemenea acțiuni.

"Soția mi-a spus că dimineață era bine dispus chiar dacă periodic mai avea probleme de tensiune. Aseară au avut oaspeți. Fiul mai mare urma să plece la studii în Olanda, iar el se gândea de unde să ia bani pentru a nu rata această oportunitate. E adevărat era mâhnit și dezamăgit de tot ceea ce se întâmpla în politică, dar asta cu siguranță nu a fost un factor determinant. Sunt convinsă că dacă Ion Butmalai s-a sinucis atunci a existat o presiune care abia astăzi a fost exercitată asupra lui", a adăugat Ana Ursachi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel