Aveți un copil mic? Cum trebuie să alegeți canapeaua din sufragerie

Aveți un copil mic? Cum trebuie să alegeți canapeaua din sufragerie
Aveți un copil mic? Cum trebuie să alegeți canapeaua din sufragerie

Magazinele care comercializează mobilă de foarte bună calitate oferă clienților produse din ce în ce mai interesante în prezent. Spre exemplu, există canapele și fotolii tapițate cu țesături speciale care... se curăță foarte ușor. Sunt cele mai recomandate canapele pentru familiile care au copii mici. 

 

Tehnologia Easy Clean

Este o tehnologie foarte complexă și modernă care constă în finisarea țesăturii cu ajutorul unor nanoparticule. Acestea vor bloca cu succes și într-un mod foarte eficient pătrunderea murdăriei. Pentru a îndepărta eventualele pete, nu veți avea nevoie în acest caz decât de apă sau de puțin săpun obișnuit amestecat cu apă.

Pot fi curățate pete intense de vin, pete de înghețată, pete de pix sau de marker, pete de suc și pete de cafea, etc. Așadar, o astfel de canapea este recomandată pentru copiii care se joacă aproape continuu peste tot prin casă! Veți fi avantajați de faptul că micile lor năzbâtii se vor remedia mult mai ușor, chiar fără daune importante.

Curățarea petelor în cazul canapelelor care are au tapițerie de tip Easy Clean se poate realiza în felul următor: se aplică pentru început puțină apă în zona care s-a murdărit. Apoi, prin mișcări circulare, insistați până când apa va pătrunde puțin în țesătură.

Ulterior puteți aplica puțin săpun obișnuit, păstrând mișcarea circulară. Se va curăța continuu până când pata va dispare. La final, se va clăti locul respectiv turnând încă puțină apă, care va fi îndepărtată cu ajutorul unei cârpe moi și curate sau cu ajutorul unor prosoape de hârtie.

În funcție de intensitatea și natura petei respective, puteți repeta procedeul de curățare până când materialul rămâne perfect curat.

Inclusiv petele mari și intense de suc, cafea sau de ... pixuri se pot îndepărta foarte ușor în felul acesta. Rețineți faptul că nu va trebui să folosiți substanțe chimice speciale pentru curățare sau înălbitori. Sunt complet interzise!

Cel mai recomandat mobilier pentru familiile cu copii mici

Specialiștii susțin faptul că mobilierul modern, cu o tapiterie usor de curatat este cel mai potrivit mobilier pentru familiile cu copii mici. Veți întreține mult mai ușor mobila în felul acesta, iar ei vor fi foarte bucuroși să își folosească imaginația din plin pentru a face și mai multe ... lucruri trăsnite, ca să nu mai vorbim de boacăne. Inclusiv familiile care au animale de companie vor fi avantajate cu o astfel de mobilă modernă!

Bineînțeles că o astfel de mobilă poate fi cumpărată de orice persoană care dorește să își întrețină curățenia din locuință mult mai ușor. Dacă vă pregătiți să vă renovați casa sau dacă urmează să o schimbați în viitorul apropiat, solicitați informații suplimentare despre canapele și fotolii tapițate cu țesături de tip Easy Clean. 

Va fi foarte ușor să le curățați periodic și nu va mai fi nevoie de sume de bani suplimentare plătite către firmele de curățenie specializate.

Putem spune că acest gen de mobilier este foarte potrivit și pentru sediul companiei dumneavoastră, mai ales dacă luăm în calcul traficul mare de persoane și aglomerația de zi cu zi. Clienții vor aprecia când vor vedea că birourile sau sala de așteptare va arăta ca nouă de fiecare dată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel