Avertismenul lui Tomac: În caz contrar, PMP va merge cu candidați PESTE TOT

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Președintele PMP, Eugen Tomac, a declarat că partidul său este pregătit să susțină cel mai bun candidat al Dreptei la alegerile locale și pentru acest lucru a avut discuții informale cu PNL și USR.

Eugen Tomac a spus, sâmbătă, la Sinaia, că este esențial ca partidele de Dreapta să aibă candidați comuni, la alegerile locale.

„Altfel, facem jocul PSD și nu va avea nimeni nicio scuză dacă nu ne așezăm până la 1 martie să stabilim clar o strategie, invitația noastră este foarte clară și către PNL și către USR. Nu poți să mergi în bătălie la Consiliul Județean Giurgiu, Dolj sau Olt cu candidați separați pentru că este clar că faci cadou PSD-ului, implicit la Prahova este recomandabilă o asemenea discuție, iar în caz contrar PMP va merge cu candidați peste tot. Să nu aud după ce ne înregistrăm candidații vreun fariseu să vină să acuze PMP că risipește voturile Dreptei. Ori facem o înțelegere onestă înainte, în caz contrar mergem fiecare cu candidatul propriu și va încerca să își fructifice potențialul electoral", avertizează liderul PMP.

Întrebat dacă discuțiile despre candidați comuni prevăd și candidați comuni la primăriile marilor orașe, Eugen Tomac a spus că PMP și-a exprimat disponibilitatea de a susține cel mai bun candidat.

„Am avut discuții informale și cu colegii din PNL și cu colegii din USR. Ne-am exprimat disponibilitatea de a analiza și de a susține cei mai buni candidați și la București și în alte municipii reședință de județ, că vorbim de Constanța, că vorbim de Iași, orașe importante unde cetățenii așteaptă o alternativă. PMP este pregătit să susțină candidați comuni în orașele importante unde va exista consens. Deocamdată nu am avut negocieri concrete pe acest subiect", a mai spus președintele PMP, Eugen Tomac, care a participat, sâmbătă, la Colegiului Național al partidului, la Sinaia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel