Avertisment: un remediu pentru mărirea sânilor extrem de periculos

Cancer de col uterin. Cum poate fi prevenită o boală care ucide
Cancer de col uterin. Cum poate fi prevenită o boală care ucide

Un remediu pe bază de pastă de dinți pentru mărirea sânilor, care a înregistrat peste 7 milioane de vizualizări pe youtube, stârnește îngrijorarea medicilor americani. 

Pastă de dinți, făină, albuș de ou și castravete. Aceasta este rețeta pentru mărirea sânilor, postată pe youtube de o vlogger-iță americană. Filmulețul a înregistrat, din ianuarie 2018 și până acum, nu mai puțin de 7,7 milioane de vizualizări. 

Tânăra recomandă badijonarea sânilor cu mixtura respectivă, care pare că ar avea efect tonifiant. Popularitatea acestui remediu îngrijorează în mod real medicii. Mai ales că alte pasionate de tutoriale de beauty au preluat și îmbunătățit rețeta cu... vaselină, evident, tot pentru mărirea sânilor. 

Un dermatolog american, intervievat de revista Teen Vogue, a transmis un avertisment serios cu privire la acest „remediu natural”. „Este absurd! Niciunul dintre ingredientele din această rețetă nu are capacitatea de a mări dimensiunea sânilor sau de reda fermitatea pielii”, avertizează Susan Bard, dermatolog. 

„Aplicarea acestor mixturi pe piele reprezintă un risc pentru că pot cauza reacții alergice, dermatite de contact”, precizează medicul. 

Iritații, mâncărimi, erupții cutanate sunt rezultatele obținute în urma aplicării unui asemenea „truc de frumusețe”. 

Morala: nu dați crezare rețetelor-minute de pe internet și mai ales nu le aplicați pe propria piele. Puteți plăti cu prețul sănătății!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel