Averea lui Băsescu, evoluție după plecarea de la Palatul Cotroceni

Averea fostului președinte Traian Băsescu a crescut în ultimii doi ani, după ce și-a încheiat cel de-al doilea mandat la Palatul Cotroceni.

Traian Băsescu a fost nevoit să facă publică declarația de avere, având în vedere că va candida la alegerile parlamentare din decembrie pentru Senat. 

Averea fostului președinte Traian Băsescu, de când a ieșit la pensie, s-a mărit cu peste 200.000 de euro în conturi, potrivit Antena 3.

"Bineînţeles, Băsescu nu are nici cheltuieli prea mari, din moment ce statul îi asigură casă, indemnizaţie, maşină şi salarii pentru aghiotanţi. Şi nici nu prea pare ca explicaţia să fie vreun ajutor venit de la fiica notar, pentru că, în timp ce era încă preşedinte, Traian Băsescu i-a dat Ioanei împrumut în jur de 125.000 de euro", a precizat Alessandra Stoicescu, la emisiunea 100 de minute.

Potrivit celei mai recente declarații de avere a fostului președinte, veniturile sale sunt: 68.200 lei - pensia pe ultimele 22 de luni, precum și 208.215 lei, indemnizația de fost președinte, tot pe o perioadă de 22 de luni.

De asemenea, Traian Băsescu declară și ceasuri în valoare de 5.000 de euro, dar și bijuterii în valoare de 3.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel