AVERE MIRCEA BĂSESCU. Cât de bogat este FRATELE președintelui TRAIAN BĂSESCU

Mircea Băsescu, fratele președintelui Traian Băsescu, se află în arest preventiv, iar averea sa este pusă sub sechestru.

În acte, Mircea Băsescu nu este un om prea bogat. Fratele preşedintelui deţine o vilă de 150 de metri pătrați, la periferia Constanţei, şi un teren agricol, ambele aflate sub sechestru asigurător în prezent. În acest fel, procurorii încearcă să acopere suma de 250.000 de euro pe care fratele preşedintelui ar fi primit-o de la clanul Bercea.

Vezi și: Dosarul Bercea Mondial-Mircea Băsescu. Lucian Bolcaș explică de ce procurorii DNA grăbesc finalizarea anchetei în dosarul lui Mircea Băsescu

Mircea Băsescu nu stă foarte bine nici la capitolul afaceri. Dacă în anii trecuţi producea îngheţată şi procesa carne de pui, acum cele mai multe societăţi la care a fost acţionar au fost radiate sau lichidate. 
 
Mircea Băsescu ar fi vândut în urmă cu câţiva ani apartamentul pe care îl avea tot în Constanţa unui apropiat. Aceeaşi soartă ar fi avut-o şi livada de aproape două hectare pe care o deținea la Techirghiol, scrie antena3.ro.
 
Copiii lui Mircea Băsescu, Dragoș şi Raluca, deţin împreună o companie de consultanţă, a cărei administrator a fost tatăl lor, în urmă cu ceva timp. Prin intermediul respectivei societăți, familia Băsescu a cumpărat 30 de hectare de teren, mai exact o livadă de piersici, în Agigea. 
 
Fratele preşedintelui a deţinut, de-a lungul timpului, opt societăţi cu activităţi în industria alimentară sau consultanţă în afaceri.

Citește și: Noi înregistrări Bercea-Băsescu. Percheziții la Bercea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel