Autostrada Unirii, Iaşi - Târgu Mureş. Dragnea: Nu fac pariu pe aşa ceva

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat că se va interesa la specialişti despre un orizont de timp pentru realizarea Autostrăzii Unirii (Iaşi - Târgu Mureş), precizând că nu face "un pariu" pe această temă.

Întrebat când se va finaliza Autostrada Unirii, Dragnea a spus: "Abia s-a aprobat ieri. (...) Asta este o întrebare care nu arată rigoare. Nu suntem la pronosport (...). O să mă interesez, o să vorbesc cu ministrul Transporturilor prezent sau viitor, cu specialişti de la Guvern, cu cei din Compania de Drumuri, cu cei din Comisia de Prognoză ca să vedem care este orizontul de timp posibil la care această autostradă să fie finalizată. Numai atunci vă pot da un răspuns. Eu pariu pe aşa ceva n-am să fac".

Miercuri, Camera Deputaţilor a adoptat, cu 261 de voturi "pentru", două "împotrivă" şi cinci abţineri, proiectul de lege privind aprobarea realizării autostrăzii Iaşi-Târgu Mureş - Autostrada Unirii.

Potrivit proiectului, iniţiat de parlamentari ai PMP şi semnat de reprezentanţi ai tuturor formaţiunilor politice, Autostrada Unirii începe la graniţa României cu Republica Moldova printr-un nou pod peste râul Prut şi se termină printr-o conexiune cu autostrada A3 Braşov - Borş, în apropierea oraşului Târgu Mureş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel