Autostrada Sebes-Turda. Lotul trei, finalizat

CNAIR, declaratii Lucian Sova
CNAIR, declaratii Lucian Sova

Lotul trei al autostrăzii Sebeș-Turda a fost finalizat. Din păcate, doar 8 kilometri din cei 12 pot fi utilizați pentru că restul se termină în câmp. 

Tronsonul 3 al Autostrăzii Sebeș-Turda este complet terminat, până la cele mai mici detalii. De săptămâna viitoare, pe autostrada dintre localitățile Decea și Aiud, județul Alba, s-ar putea să se circule.

Au fost puse la punct şi ultimele finisaje, aşa că traficul poate fi deschis oricând. Mai este nevoie doar de vizita comisiei care face recepţia.

Din păcate, doar 8,5 din cei 12 kilometri dintre Decea și Aiud vor putea fi utilizați, de la nodul Aiud și până la intrarea în Autostrada Transilvania. Ceilalţi 4,5 km se termină în câmp.

Tronsonul 4 al autostrăzii Sebes-Turda este pregătit și el de inaugurare. Şoferii vor putea merge pe autostradă de la Gilău la Aiud.

Pe tronsonul 4 al autostrăzii încă se mai lucrează. Pe o distanță de circa 200 de metri mai trebuie turnat stratul de uzură. Este zona în care au existat alunecări de teren.

În schimb, mai avem de aşteptat pentru tronsoanele 1 și 2 ale Autostrăzii Sebeș-Turda. Cel mai optimist termen de finalizare este sfârșitul anului viitor, relatează stiriletvr.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel