Autostrada Sebeș - Turda, lotul 2: Grecii asfaltează la foc continuu

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Lotul 2 al autostrăzii Sebeș - Turda începe să prindă contur, după ce au fost aduși în țară noi muncitori din Grecia. Aktor îi dă bătaie să termine în această perioadă. 

Pe lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda, unde lucrările nu au evoluat satisfăcător, antreprenorul general Aktor a crescut mobilizarea, scrie ziarulunirea.ro. A fost sporit numărul de muncitori și de utilaje de pe lotul 2. 

Aktor a început chiar să se grăbească între kilometrul 17 și 18, asfaltând de zor cu două finisoare simultan, scrie sursa citată. Marți, Aktor avea deja asfaltat aproape un kilometru pe ambele sensuri, de la începutul lotului 2, din dealul de la Pârâul Iovului, până la intrarea în Sîntimbru, echipa venită din Grecia, împreună cu o echipă de muncitori români, avansând cu lucrările de asfaltare pe un sens.

La organizarea de șantier a antreprenorului de la Beldiu funcționează o stație de beton, două stații de balast stabilizat și o stație de asfalt, iar de curând a fost montată o a două stație de asfalt care așteaptă să fie autorizată de către CESTRIN. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel