EXCLUSIV  Daraban: ”M-am săturat de desene la televizor!”. De ce nu se construiesc autostrăzi

Mihai Daraban a expus în cadrul unui interviu acordat DCNews  care sunt problemele din spatele Parteneriatului Public Privat pentru autostrada București-Ploiești-Brașov. 

Mihai Daraban președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR) susține că sunt presiuni mari ale constructorilor auto din România cu privire la Coridorul IV european. "Ați văzut presiunile pe care le fac cei de la Dacia-Renault vizavi de Coridorul IV european care e lipsă, sunt cei de la Ford care plâng și ei după autostradă. Deci noi avem o mare problemă ca capitolul acesta pentru că oferta noastră este foarte redusă", a declarat Mihai Daraban.

"Pentru că dacă nu este, stop joc!"

Cu privire la Autostrada București - Ploiești - Brașov, al cărei studiu de fundamentare pentru demararea Parteneriatului Public Privat a fost adoptat miercuri, Mihai Daraban susține că există probleme nespuse cu privire la terenurile pe care s-au trasat deja coordonatele. "Am o rugăminte, când îi mai vedem că desenează pe hărți trasee, să îi întrebăm în secunda doi dacă terenul de sub acea mâzgăleală este proprietatea statului. Pentru că dacă nu este, stop joc! Marea noastră problemă în România este terenul proprietate și liber de sarcini. M-am săturat de desene la televizor.  Să nu vă mire dacă și Vârful Omu va fi retrocedat într-o zi", a mai spus Mihai Daraban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel