Autostrada Craiova-Piteşti. S-a avizat studiul de fezabilitate

Documentaţia pentru achiziţia publică a contractului pentru revizuirea Studiului de Fezabilitate şi Elaborarea Proiectului Tehnic pentru Autostrada Craiova - Piteşti a fost validată de către Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice (ANAP), urmând ca Anunţul de Participare să fie publicat în SEAP, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), potrivit Agerpres.

Potrivit Master Planului General de Transport, procedura de achiziţie pentru Studiul de Fezabilitate al proiectului de autostradă Craiova-Piteşti trebuie demarată în anul 2016, iar începerea lucrărilor este prevăzută pentru 2018. Autostrada trebuie construită până în 2020.

Autostrada Craiova - Piteşti are o lungime de aproximativ 124 kilometri din care Variantele de Ocolire Slatina - Balş (sector din A12 Craiova - Piteşti) la nivel de autostradă au o lungime de 39,48 kilometri.

[citeste si]

Pentru şoseaua de centură a oraşului Slatina, procedura de achiziţie pentru Studiul de Fezabilitate trebuie, de asemenea, demarată în acest an, începerea lucrărilor este prevăzută pentru anul viitor iar finalizarea proiectului pentru 2019.

În cazul Variantei de Ocolire Balş, termenii sunt aceiaşi în cazul Studiului de Fezabilitate şi începere a lucrărilor, însă finalizarea construcţiei este prevăzută pentru 2018.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel