Autoarea expresiei ”ciocu' mic” vrea, din nou, în Parlament

anca_constatinescu
anca_constatinescu

Anca Constantinescu, fostă deputată PDL și autoarea expresiei ””ciocu' mic” va candida pentru un mandat legislativ în viitorul Parlament, în București. Alături de ea, și fosta senatoarea PDL Cornelia Cazacu, precum și fosta șefă a ANRMAP, Cristina Trăilă, vor candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie, scrie realitatea.net

Veteranele democrat-liberale din politica românească care se vor din nou în Parlament, Anca Constantinescu și Cornelia Cazacu nu au rămas indiferente presei din România. După ce, într-o şedinţă la Parlament din legislativul trecut Anca Constantinescu le-a spus celor de la PSD "ciocu mic, că acum noi suntem la putere", deputatata PDL a fost poreclită de presă "ciocu mic", iar despre Cornelia Cazacu, tot jurmașiștii au relatat că a primit prin firmele sale şi ale membrilor familiei contracte de asfaltare în Capitală, în mandatele primarilor PDL.

Un mandat de parlamentar în noul legislativ își dorește și consilierul PDL în Consiliul General al Municipiului București, Mircea Raicu, fost viceprimar, precum și fosta şefă a ANRMAP, Cristina Trăilă, apropiată a Elenei Udrea.

De altfel, Cristina Trăilă a candidat și la precedentele alegeri, din 2008, în sectorul 5, fără succes, însă.

Pentru un post de deputat în Capitală, în sectorul 3, candidează Mariana Singureanu, președinta organizației oamenilor de afaceri PDL sector 3, care a fost susținută de Sulfina Barbu și în 2009 pentru funcția de europarlamentar, în timp ce pentru un mandat de senator în același sector, pe listele pregătite pentru București, se află și fostul preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Constantin Cerbulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel