Australian Open aliniază la start nouă jucătoare din România

Australian Open aliniază la start nouă românce.  

Pe tabloul de simplu vor participa jucătoarele Simona Halep (1 WTA), Sorana Cîrstea (37 WTA), Irina Begu (40 WTA), Monica Niculescu (85 WTA), Mihaela Buzărnescu (57 WTA) și Ana Bogdan (107 WTA).

În calificări vor lua startul Alexandra Dulgheru, Irina Bara și Alexandra Cadanțu.

Dulgheru o va întâlni pe canadianca de origine română Bianca Andreescu, Irina Bara  se va duela cu Sesil Karatantcheva. În ceea ce o privește pe Alexandra Cadanțu, va juca împotriva sportivei Vera Lapko.

[citeste si]

"E o luptă deschisă, lumea se aștepta ca Serena să joace, dar iată că nu joacă, Azarenka nu vine, Sharapova încă nu este la nivelul din trecut. Sunt zece-douăsprezece fete care au șanse, uitați-vă la ce s-a întâmplat la Roland Garros, Jelena Ostapenko a venit de nicăieri. Kerber nu a câștigat nimic anul trecut, a căzut în clasament, ceea ce mă face să cred că sunt zece-cincisprezece, chiar douăzeci de jucătoare care se pot impune anul acesta la Australian Open. Toate cred că e posibil. Sloane Stephens nu făcuse prea multe înainte de US Open 2017. Așa că e o competiție deschisă", a spus John McEnroe într-o conferință telefonică intermediată de Eurosport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel