AUSTRALIAN OPEN 2016: Simona Halep și-a aflat adversara din primul tur

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la primul Grand Slam al anului - Australian Open, care se  va desfășura în perioada 18-31 ianuarie.

Românca de 24 de ani o va întâlni în primul tur la Australian Open 2016 pe Shuai Zhang, ocupanta locului 132 WTA, contra căreia a mai jucat o singură dată în carieră, potrivit digisport.ro

Cele două s-au duelat însă în 2012, atunci când nici Halep nu reprezenta încă un nume mare în tenisul mondial: Simona s-a impus la Indian Wells, în prima rundă, cu un convingător 6-1, 6-1.

Jucătoarea de 26 de ani din China se află pentru a cincea oară în carieră pe tabloul principal de la Melbourne, după ediţiile din 2011, 2012, 2014 şi 2015), dar nu a a câştigat niciun meci la Australian Open. 

Ce spune despre Simona Halep site-ul oficial al Australian Open

Simona Halep este doar a treia favorită la câştigarea primului Grand Slam al anului, după Serena Williams şi Victoria Azarenka, însă site-ul oficial al turneului de la Australian Open concluzionează că românca a ajuns în sfârşit să creadă că este candidată la adjudecarea unei competiţii majore.

"A fost o vreme când Simona se înclina în timpul conferinţelor de presă, aplecându-se să răspundă întrebărilor, ca şi cum cuvintele ei ar fi putut să nu ajungă la microfon. Era deja locul 3 în clasamentul WTA, una dintre cele mai bune şi mai admirate de pe planetă şi te întrebi dacă ştia acest lucru.

Restul lumii o ştia: familia, antrenorii, adversarele fuseseră cuceriţi de imaginea jocului perfect al Simonei. Chiar dacă sezonul 2015 a fost stricat de unele accidentări, acum atitudinea ei e marcată de o încredere pe care nu o avea până acum şi care ne spune că Serena şi Maria nu mai sunt idoli, ci rivale. Acum ştie că aparţine vârfului tenisului şi 2016 este anul în care vrea s-o demonstreze", se arată pe ausopen.com. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel