Urmărește emisiunea live


AUSTRALIAN OPEN 2015. Simona Halep, prima declarație după calificarea în sferturi

Simona Halep a oferit prima declarație după calificarea în sferturi la Australian Open 2015, apreciind că "s-a descurcat foarte bine la toate capitolele". 

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală la Melbourne, după victoria obținută duminică în partida cu belgianca Yanina Wickmayer, scor 6-4, 6-2, urmând să o întâlnească pe rusoaica Ekaterina Makarova.

"Sunt mulțumită de nivelul meu de joc. Cred că mi-am luat revanșa, după ce Wickmayer m-a bătut de câteva ori. Am putut să joc cel mai bun tenis al meu, sunt fericită că sunt iar în sferturile de finală la Australian Open și pot să mă bucur de meciuri în sferturile Australian Open 2015.

Spre deosebire de celelalte meciuri cu Wickmayer, eu mi-am îmbunătățit mult jocul în ultimii doi ani, când nu am mai jucat cu ea. Am servit mai bine, am fost agresivă, am deschis bine terenul și m-am descurcat foarte bine la toate capitolele", a spus Simona Halep, după obținerea calificării, citează digisport.ro.

"Mă bucur că am câștigat meciul în două seturi, eu încerc să rămân mereu concentrată și să mă lupt pentru fiecare punct", a mai afirmat numărul 3 în clasamentul WTA, care în celelalte trei întâlniri precedente cu Wickmayer, a fost învinsă, fără ca Simona Halep să reușească adjudecarea vreunui set.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel