Aurelian Pavelescu, laude la adresa unui judecător CCR: Eroul constituţional al zilelor noastre

Liderul PNŢCD, Aurelian Pavelescu, l-a lăudat pe unul dintre foştii judecători CCR pentru declaraţiile din ultima vreme, numindu-l "eroul zilelor noastre". 

"PETRE LĂZĂROIU, judecătorul constituțional erou al zilelor noastre! Desemnat în funcție de Traian Băsescu, declarat votant al lui Klaus Iohannis, n-a ezitat să denunțe șantajul făcut de Iohannis asupra sa prin Simina Tănăsescu și a refuzat să devină sclavul acestuia.

A denunțat jocurile de culise de la CCR și ÎCCJ pentru condamnarea politică a lui Liviu Dragnea, deși în 3 iulie era deja la pensie, ca fost judecător raportor în dosarul privind completurile de 3. A denunțat lașitatea și complicitatea infracțională a celorlalți judecători. S-a expus total răzbunării sistemului, dar a rămas cu conștiința curată, că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru adevăr!

A solicitat să fie chemat în fața parlamentului pentru a proba condamnarea politică a lui Liviu Dragnea: nu cred că-l va chema cineva, din teamă și lașitate, prin trădarea Constituției! Dacă am fi avut mai mulți asemenea magistrați, care să nu devină sclavi ai intereselor politice, România nu ar fi ajuns azi în cea mai gravă criză morală din istoria sa!", a scris Pavelescu pe Facebook. 

Recent, Petre Lăzăroiu a declarat că motivul pentru care decizia CCR de declarare ca ilegale completurile de trei nespecializate de la ÎCCJ a fost amânată de mai multe ori a fost presiunea pusă asupra judecătorilor CCR. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel