Aurelian Bădulescu şi Nicuşor Dan un nou SHOW în direct. ”De ce i se spune Plicuşor Dan?”

Aurelian Bădulescu şi Nicuşor Dan s-au certat din nou. De data aceasta în direct la o televiziune. 

Aurelian Bădulescu şi Nicuşor Dan au continuat să se certe în direct la România TV. Dialogul dintre cei doi a degenerat, iar prezentatoarea nu a putut interveni. Invitaţii au vorbit în acelaşi timp şi au aruncat cu acuzaţii dintr-o parte în cealaltă.

Dialogul avut de Bădulescu şi Nicuşor Dan:

Bădulescu: "Domnul Nicuşor Dan era însoţit de un individ care avea atitudinea unui vătaf, m-a împins. Nu e mare lucru, că împingea ca o fată mare, ideea în sine, de ce l-a pus Nicuşor Dan să mă gonească?

Nicuşor Dan: "Cum ar fi ca dumneavoastră să moderaţi emisiunea şi cineva să vă stea jumătate de metru în spate şi să vorbească alte lucruri? Eu, prin intermediul presei, care a avut bunăvoinţa să vină, voiam să transmit bucureştenilor bilanţul administraţiei Firea. Firea poate să facă sute de conferinţe, să spună că nu e adevărat ce spun, nu să trimită oameni.

Bădulescu: Trebuie să mă trimtă cineva? Eu l-am cunoscut pe acest individ ca o excrescenţă a unor grupuri de interese care s-au ocupat de mizerii la nivelul Bucureştiului. De ce i se spune "Plicuşor Dan"? E şpangangiu, şpăgar, pe toţi îi duci în procese şi le iei banii.

Nicuşor Dan: Eu o singură întrebare am. O adresez, retoric, publicului. Omul ăsta chiar e viceprimarul capitalei? Este posibil ca un om ca el să fie viceprimar?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel