Aurelian Bădulescu, revocare. Ce s-a întâmplat cu proiectul

Aurelian Bădulescu
Aurelian Bădulescu

Aurelian Bădulescu rămâne viceprimar al Capitalei, proiectul de hotărâre propus de grupul consilierilor generali PSD, ce viza revocarea sa din funcţie, nefiind introdus pe ordinea de zi suplimentară a şedinţei CGMB de joi. 

"Avem proiectul de hotărâre, liste cu semnături - o treime dintre semnăturile consilierilor generali, precum şi decizia Comitetului executiv al PSD Bucureşti şi vă solicit introducerea pe ordinea de zi a acestui proiect", a declarat Honorius Circa, consilier general PSD. Secretarul general al municipiului Bucureşti, Georgiana Zamfir, a spus însă că, având în vedere că şedinţa de joi a CGMB este ordinară, e necesar raport de specialitate. "Proiectul s-a înregistrat, condiţiile s-au întrunit până în acest punct, dar avem nevoie de raportul de specialitate conform art. 44 din Legea 215 al compartimentului de resort din aparatul de specialitate al primarului", a spus secretarul general. 

PSD Bucureşti ar fi luat decizia retragerii sprijinului politic lui Bădulescu



Honorius Circa l-a contrazis însă pe secretarul general. "Ne referim la prevederile Legii 215 şi nu avem nevoie de raport. (...) Nu considerăm că e necesar raport de specialitate", a menţionat el. Miercuri, preşedintele PSD Bucureşti, Gabriel Mutu, anunţa că s-a decis retragerea sprijinului politic în cazul lui Aurelian Bădulescu pentru funcţia de viceprimar al Capitalei. El preciza că joi va fi emisă o rezoluţie din partea PSD Bucureşti, care va fi pusă în aplicare în CGMB de către liderul de grup al consilierilor generali social-democraţi. 

Potrivit acestuia, PSD Bucureşti a luat decizia retragerii sprijinului politic lui Bădulescu pentru că acesta nu înţelege că a fi membru de partid înseamnă respectarea deciziilor unei majorităţi din formaţiunea politică. 

Vezi şi: Buget 2019. Ce-l aşteaptă pe Teodorovici în Parlament

CAB, decizie mandat Ciucă. Ministrul Apărării, reacţie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel