Aurelian Bădulescu, revocare. Ce s-a întâmplat cu proiectul

Mihai Ciobanu / 31 ian 2019 / 15:19 Salveaza PDF Comentarii
Aurelian Bădulescu
Descriere foto: Aurelian Bădulescu

Aurelian Bădulescu rămâne viceprimar al Capitalei, proiectul de hotărâre propus de grupul consilierilor generali PSD, ce viza revocarea sa din funcţie, nefiind introdus pe ordinea de zi suplimentară a şedinţei CGMB de joi. 

"Avem proiectul de hotărâre, liste cu semnături - o treime dintre semnăturile consilierilor generali, precum şi decizia Comitetului executiv al PSD Bucureşti şi vă solicit introducerea pe ordinea de zi a acestui proiect", a declarat Honorius Circa, consilier general PSD. Secretarul general al municipiului Bucureşti, Georgiana Zamfir, a spus însă că, având în vedere că şedinţa de joi a CGMB este ordinară, e necesar raport de specialitate. "Proiectul s-a înregistrat, condiţiile s-au întrunit până în acest punct, dar avem nevoie de raportul de specialitate conform art. 44 din Legea 215 al compartimentului de resort din aparatul de specialitate al primarului", a spus secretarul general. 

PSD Bucureşti ar fi luat decizia retragerii sprijinului politic lui BădulescuHonorius Circa l-a contrazis însă pe secretarul general. "Ne referim la prevederile Legii 215 şi nu avem nevoie de raport. (...) Nu considerăm că e necesar raport de specialitate", a menţionat el. Miercuri, preşedintele PSD Bucureşti, Gabriel Mutu, anunţa că s-a decis retragerea sprijinului politic în cazul lui Aurelian Bădulescu pentru funcţia de viceprimar al Capitalei. El preciza că joi va fi emisă o rezoluţie din partea PSD Bucureşti, care va fi pusă în aplicare în CGMB de către liderul de grup al consilierilor generali social-democraţi. 

Potrivit acestuia, PSD Bucureşti a luat decizia retragerii sprijinului politic lui Bădulescu pentru că acesta nu înţelege că a fi membru de partid înseamnă respectarea deciziilor unei majorităţi din formaţiunea politică. 

Vezi şi: Buget 2019. Ce-l aşteaptă pe Teodorovici în Parlament

CAB, decizie mandat Ciucă. Ministrul Apărării, reacţie


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27