Aurelia Cristea dă în Liviu Dragnea după demisia din PSD

Inițiatoarea legii antifumat, Aurelia Cristea, critică aspru PSD, după demisia din partid. 

”În PSD acuma e o dictatură. Dictatura Dragnea. Cine nu este de acord cu ceea ce spune Liviu Dragnea şi câteva slugi din jurul lui este dat afară. Dacă nu se va ridica un grup suficient de puternic de lideri din rândul celor care sunt astăzi lideri, dintre cei care au adus voturi pentru partid, atunci nu e nicio şansă ca Dragnea să nu-şi pună în aplicare tot planul de subjugare a justiţiei, pentru că acesta este planul, ca justiţia să fie la mâna lor” a spus Aurelia Cristea pentru Adevărul

Protestele, plătite

Inițiatoarea legii antifumat a mai vorbit despre cum sunt percepute protestele de amploare la nivelul PSD. Ea susține că nu s-a luat niciodată în considerare o conștiință națională, ci doar implicarea unor ONG-uri sau a unor interese externe.

”Eu am trăit experienţa şi a protestelor pentru Roşia Montană, şi a celor pentru campania prezidenţială, unde eu am făcut parte din echipa care l-a susţinut pe Victor Ponta. Tot ceea ce însemna protest era atribuit ori unor ONG-uri care finanţează ori unor interese străine, arătându-se că protestatarii sunt plătiţi. Niciodată nu şi-a pus nimeni problema că există o conştiinţă naţională care începe să se manifeste. Absolut nimeni nu a pus niciodată problema asta. Toţi sunt manipulaţi, toţi sunt plătiţi, sigur agenturile stărine sunt cele care manevrează asta.” a susținut social democrata. 

Ea este de părere că nu e nicio falie în PSD, ci social-democrații merg pe burtă și acceptă politica președintelui de partid. Înainte de a-și da demisia din partid, au existat foarte multe obiecții în spațiul public din PSD și ALDEcu privire la legea antifumat, posibil încălcată chiar de premier. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel