Aurel Ţicleanu: "Chiar ieri am vorbit cu Costică Ştefănescu...

Aurel Ţicleanu
Aurel Ţicleanu

Moartea fostului fotbalist Costică Ştefănescu a lăsat un gol imens în inimile foștilor săi colegi și a prietenilor, deși mulți dintre ei erau la curent cu suferința acestuia. 

Aurel Ţicleanu, antrenorul celor de la FC Braşov, a declarat pentru Gazeta Sporturilor că vestea decesului fostului căpitan al echipei Universitatea Craiova, Costică Ștefănescu l-a șocat: "Sînt devastat, nu pot să cred aşa ceva. Era fratele meu, eram mai mult decît prieteni. Nici nu sînt în stare să vorbesc acum. Vorbeam des cu el la telefon, îl încurajam. Chiar ieri am vorbit cu el şi i-am spus că am preluat-o pe FC Braşov şi i-am zis să vină să mă susţină din tribună. E unul dintre românii cu care ţara asta se poate mîndri. E un moment foarte greu şi iertaţi-mă, dar nu mă mai simt în stare să vorbesc. Şocul e prea mare", a spus Aurel Ţicleanu.

Sorin Cârţu, fost fotbalist al Universităţii Craiova, s-a arătat și el şocat de sinuciderea lui Ştefănescu: "Ştiam ca este într-o situaţie foarte gravă, că e bolnav. Am rămas mut când am auzit. A fost un om foarte tare, dar nu a mai putut suporta durerea, avea o boală cumplită, scrie Realitatea TV.

Nici patronul echipei de fotbal FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, nu se aștepta că "regele Craiovei" să sfârșească astfel, deși cunoștea gravitatea stării sale: Nu mă gândeam că se va ajunge atât de repede în situaţia asta. Ştiam că e grav, dar nu mă aşteptam la un asemenea deznodământ. Din ce ştiu, slăbise enorm. Sper s-o conving pe doamna Ştefănescu să-l aducem la Craiova. Aici e locul lui, chiar dacă e născut la Bucureşti. Aici trebuie să rămână, printre cei care l-au iubit. Era regele Craiovei! Fără el şi încă doi-trei, Craiova nu era un oraş atât de cunoscut", a spus Adrian Mititelu la Digi Sport 1.

Mititelu a mai spus că a vorbit ultima oară cu Ştefănescu în urmă cu mai multe luni, a încercat şi recent, dar nu a reuşit: Nu-şi mai dorea să vorbească cu nimeni. Am vorbit cu Aurică Ţicleanu, eram la curent cu situaţia lui.

Un alt fost mare fotbalist al Craiovei, Ion Geolgău, a afirmat la sport.ro: Îmi pare rău, dar nu mă aşteptam. Ştiam că e o boală cu care te lupţi până în ultima clipă. Vom vedea acum în următoarele zile unde va fi înmormântat. Dumnezeu să-l ierte!.

Fostul căpitan al echipei Universitatea Craiova, Costică Ștefănescu, a murit, marţi, după ce s-a aruncat de la etajul cinci al Spitalului Militar. Avea 62 de ani şi suferea de o boală incurabilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel