Aurel Niamțu, ”un om atins de înger”: Soția mea a murit în brațele mele. Când am simțit că mă prăbușesc, a trebuit să fac ceva

Aurel Niamțu a oferit o nouă interpretare emoționantă în finala „Românii au talent”.

„Un om atins de înger” - așa l-au prezentat Smiley și Pavel Bartoș pe Aurel Niamțu.

„Soția mea a murit în brațele mele. După ce am înmormântat-o, mi-era frică să stau singur în casă. (...) Când am simțit că mă prăbușesc, a trebuit să fac ceva. Să cânt. Acolo îmi găsesc liniștea. De sus, de unde mă privește soția mea, îmi dă puterea de a trece peste greutăți”, a spus Aurel Niamțu, care a oferit o nouă interpretare emoționantă pe scena talentelor. Artistul a cântat melodia „Mă-ntorc acasă”.

„Voi m-ați reinventat pe mine ca artist. Nu o să vă uit toată viața!”, a spus concurentul înainte de a urca pe scenă. 

Andra i-a spus: „Sunt extrem de fericită! Emoționată! Vocea ta m-a dus cu gândul la Aurelian Andreescu. Sunteți trecut la vocile mele preferate! (...) Așa cum am promis, după această emisiune, îmi doresc o colaborare cu dumneavoastră. Publicul vă iubește!”

Mihai Bobonete a spus la rândul lui: „Aveți o voce atât de tânără! Mai aveți multe de spus. Este, de fapt, lansarea carierei dumneavoastră!”

În preselecții, Andra a apăsat Golden Buzz-ul și l-a trimis pe Aurel Niamțu direct în semifinale: „Nu se putea altfel! Nu se putea fără Golden Buzz. Sunt mândră și onorată că am avut șansa să ofer acest buton auriu. Cântă de o viață, dar mulți am aflat abia acum de el”. Interpretarea din semifinală a ajuns la inimile telespectatorilor, care l-au votat și l-au trimis în marea finală. 

Bobonete şi Smiley, pariu legat de marele câștigător

Mihai Bobonete şi Smiley au pus un pariu pe cine va câştiga sezonul 12 al emisiunii. Dacă va câştiga pariul, Mihai Bobonete vrea să apară într-un videoclip al lui Smiley şi să cânte o strofă. Discuţia a avut loc la podcastul lui Bobonete, DA BRAVO! 

„Vreau să te provoc în felul următor. Hai să punem pariu. Să presupunem că unul dintre Golden Buzz-uri câştigă. Dacă niciunul nu câştigă, pică pariul. Tu spui care crezi că va câştiga, al cui Golden Buzz. Şi spun şi eu. Miza este în felul următor. Dacă tu câştigi, atunci câştigi trei minute cu mine la un show de stand-up, pe care ţi le pregătesc eu. Iar eu, dacă voi câştiga, trebuie să mă iei cu tine pe o piesă, să o cânt!", a spus Mihai Bobonete. 

„Gata, mă, facem!", a replicat Smiley. 

„Deci, tu câştigi trei minute, eu le scriu, nu ai teamă, totul va fi ok. Şi tu mă iei pe mine să bag mişto. În videoclip! Vreau să iau bani de la ăştia de la UCMR, să mă treci acolo. Opt lei pe an să îmi vină de la strofa aia!", a mai spus Bobonete. 

Smiley a pariat, astfel, că Românii au Talent sezonul XII va fi câştigat de Golden Buzz-ul Andrei.  

„Acum eu am de ales între Golden Buzz-ul vostru sau al lui Dragoş. Dar o să merg pe voi, să te bat cu armele tale. Eu zic că o să câştige Golden Buzz-ul vostru. Cum ar fi asta?", a mai punctat Bobonete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel