Aura Vasile, despre Jeffrey Franks: "Diavolul cu pantofii găuriţi", "un asasin economic"

aura_vasile_03556800
aura_vasile_03556800

Deputatul PSD, Aura Vasile, susţine  că şeful misiunii FMI în România, Jeffrey Franks, este de fapt "diavolul cu pantofi găuriţi", "trimis al lui Scaraoschi" şi comandat al "plutonului de execuţie al României".

"Încă de la început trebuie amintit faptul că la primele misiuni de evaluare ale FMI, Franks se arăta optimist, ca mai apoi să dezvăluie, după alegerile prezidenţiale din 2009, adevăratul colaps şi efectele populismului practicat înainte de acele alegeri prezidenţiale. Oare în ianuarie 2009 nu avea cifrele reale are României? Domnia sa a fost nimic altceva decât şeful campaniei electorale a lui Traian Băsescu deoarece, după alegeri, au urmat tăieri de pensii şi salarii, creşterea TVA, tăierea ajutoarelor sau subvenţiilor, prăbuşirea sistemului sanitar, educaţiei, cercetării, totul cu un efect de domino", spune Aura Vasile.

SONDAJ – Cu ce seamănă gaura din talpa lui Jeffrey Franks

De asemenea, deputatul PSD spune că "diavolul cu pantofi găuriţi" ar fi de fapt cel care îl "manevrează" pe Emil Boc. "Nu pot înţelege cum îşi permite domnia sa să discute despre cifrele României şi să anunţe măsurile pe care Guvernul trebuie să le ia", mai spune Aura Vasile.

Cizmarul din Arad, care i-a trimis lui Băsescu o pereche de pantofi, vrea să-i repare încălţămintea lui Jeffrey Franks

"Cu mâna în care i s-a pus puterea economică a României, a lovit atât de tare încât duce poporul român spre dispariţie. Acest pericol real reiese din estimările Eurostat care arată o scădere continuă a populaţiei României. Nu numai că Guvernul Franks nu ia nicio măsură, aşa cum au făcut Germania sau Austria, ţări care au crescut ajutoarele sociale în scopul creşterii sporului natural, dar mai mult, prin politica sa, descurajează permanent întemeierea de familii sau naşterea copiilor", afirmă deputatul PSD.

Aura Vasile mai spune că "predicţiile economice ale lui Franks sunt nule, fapt dovedit de nenumăratele dăţi în care a anunţat creşteri atunci când nici vorbă nu putea fi de aşa ceva".

Citește și:

Franks, despre pantofii găuriţi: I-am schimbat astăzi. Prefer să vorbim despre economie – VIDEO

Jeffrey Franks, cu pantofii găuriţi la Cotroceni. AFLĂ AICI ce personalități au mai fost puse în situații jenante

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel