Aura Vasile, despre Funeriu: cioclul semianalfabet care a cântat prohodul educaţiei

aura vasile
aura vasile

Deputatul PSD spune că responsabilul pentru eşecul de la bacalaureat şi din învăţământul românesc ar trebui să-şi dea demisia şi arată către ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, pe care în numeşte „cioclul semianalfabet care a cântat prohodul educaţiei“.

Deputatul PSD Aura Vasile comentează explicaţiile pentru rezultatele dezastruoase de la bacalaureat ale ministrului Daniel Funeriu, date în cadrul unei conferinţe de presă. "Cu discursul scris corect pe o foaie de hârtie, ministrul Funeriu a susţinut ieri (luni, n.r.) o conferinţă de presă în care a făcut cunoscute realizările domniei sale în ceea ce priveşte examenul de Bacalaureat. De fapt a demonstrat că pentru domnia sa nu e suficient să fie cioclu şi să ducă la groapă învăţământul românesc, ci are capacitatea, sigur, dacă este scris pe foaie, să-i cânte şi prohodul", spune deputata, într-o declaraţie politică.

Potrivit social-democratei, "vinovatul principal este domnia sa, acest "împărat" de gen neutru, înscăunat datorită "talentelor" cunoscute poporului, numărând pixelii prezidenţiali, un neînţeles, dar un "reformator" care îşi imaginează că poate sta cu acelaşi succes pe scaunul pe care au stat nume mari ale învăţământului românesc, deşi după cum se exprimă şi după cum caută cuvintele în gura altora, n-a absolvit nici clasa "întâia"", mai spune deputatul PSD.

La final, ea îi cere demisia lui Funeriu şi îşi exprimă speranţa ironic că acoliţii acestuia îi vor scris demisia corect gramatical.

Citeşte şi:

Culmea prostiei la bac, în Piteşti: Toţi cei 30 de elevi dintr-o clasă s-au semnat cu acelaşi nume pe foaia de examen: Popescu Ion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel