AUR se bucură că USR a lăsat ORGOLIUL

foto George Simion Facebook / Arhivă
foto George Simion Facebook / Arhivă

Claudiu Târziu, co-președintele AUR, a declarat că se bucură că USR a lăsat orgoliile.

Claudiu Târziu, co-președintele AUR, a declarat, vineri seară, că se bucură că USR a lăsat orgoliile și susține moțiunea de cenzură. Declarația a fost făcutădupă ce AUR și USR PLUS au anunțat că susțin o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

„În urma discuțiilor cu cei de la USR, am mai ajustat textul, dar în linii mari a rămas la fel. Ne bucurăm să vedem că cei de la USR au lăsat orice orgoliu și susțin acest text care ne aparține în mare parte. Sperăm că și PSD o să voteze moțiunea și să cadă acest Guvern”, a declarat Claudiu Târziu, co-președintele AUR.

George Simion, celălalt lider AUR, a spus că moțiunea va fi adoptată.  

„Domnul Florin Cîțu și ceilalți miniștrii își pot lua bagajele de la Palatul Victoria”, a spus George Simion, co-președintele AUR.

USR PLUS și AUR au depus moțiune de cenzură 

Reprezentanții USR PLUS au anunțat vineri seara că au depus o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Decizia a fost anunțată la Parlament după ședința coaliției de guvernare care s-a încheiat fără ca PNL, UDMR și USR PLUS să ajungă la un compromis.

„Am depus moțiunea de cenzură. Credem că în momentul în care PNL va propune un nou premier coaliția va putea să continue... Săptămâna viitoare ne vom depune demisiile. Florin Cîțu nu mai are sprijinul politic al lui USR PLUS... Parlamentul va decide... noi vom merge în opoziție dacă Guvernul nu o să cadă... Dacă moțiunea trece, noi ne vom așeza la discuții cu PNL și UDMR”, a spus Dan Barna.

Dacian Cioloș a adăugat că a încercat să-i convingă pe liberali să renunțe la susținerea pentru Florin Cîțu

„Pe mine m-a interesat să-i conving pe colegii din PNL că vrem să lucrăm în continuare dar că nu mai avem încredere în premierul Florin Cîțu. Noi nu intrăm în jocuri politice interne... La ei (la PNL n.r.) contează lucrurile care se produc la Guvern”, a declarat Dacian Cioloș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel