AUR s-a demascat. Cere bani de la o femeie: Cum ar fi, dacă, de mâine, ne-ar conduce Simion și Târziu: O bagă pe Ioana Constantin la pușcărie?

George Simion
George Simion

Exercițiu de imaginație: Cum ar fi ca, de mâine, să conducă AUR România după demersul bizar pe care l-au făcut liderii partidului?

AUR a dat-o pe Ioana Constantin în judecată pentru postările de pe Facebook și pentru comentariile primite la postări. George Simion și Claudiu Târziu, co-liderii AUR, cer de la ea nu mai puțin de 100.000 de lei. Ei mai vor ștergerea mai multor postări de pe Facebook, publicarea unei dezmințiri, precum și publicarea deciziei din acest dosar. S-au supărat că Ioana Constantin, fost membru PMP, i-a asociat cu Rusia. Vai, câtă durere... Bărbații de la AUR nu au putut, dom'le, să suporte niște critici aduse de o femeie... Și, na, pentru că nu se pot comporta cu ea ca într-o galerie de fotbal, o dau în judecată.

AUR s-a demascat. Prin această mișcare, arată cum sunt politicienii din acest partid, de fapt. Lor pare că le place cenzura. Auzi, tu, dom'le, vor să o amendeze pe biata femeie că și-a permis să le pună în discuție politicile.

Păi, dacă vin la putere, la ce să ne așteptăm? Ioana Constantin se va duce direct la pușcărie?! Arestată, dusă la canal! Și cine știe ce le-o mai trece prin cap AUR-iștilor. Asta sună deja a totalitarism. Un partid să dea în judecată o femeie care doar și-a permis să-i critice?! Serios? Zici că jucăm în filme cu procesomanii din bloc care te dau în judecată că ai trântit ușa la scara imobilului...

Ăsta e AUR în filmul nostru: procesomanul din bloc. Dar, dacă te gândești că ar putea veni la putere, cu această cenzură economică pe care o încearcă cu Ioana Constantin, ar continua cu eliminarea fizică sau ce, la fel ca în totalitarism? La ce ne putem aștepta?

Adică George Simion, care ne ia cu vraja mării cum că el trăiește doar cu 1000 lei pe lună, pentru că restul banilor îi donează, merge, destul de des, prin restaurante, dovadă că mai pune, pe Facebook, câte o poză de acolo, vrea acum 100.000 lei de la o femeie doar pentru că a criticat și ea partidul. Din câte știu, încă nu avem restaurante de covrigi, să intri și să iei un covrig de un leu. Ați înțeles aluzia... ne dăm mari că donăm 90% din salariu, dar o ardem prin restaurante. 

Revenind la demersul partidului condus de Simion și Târziu, AUR nici măcar nu a avut bărbăția să își asume acest demers de cenzură. Acest lucru este nemaiauzit: să ceri daune morale pentru așa ceva?! Dar ce ți-a lezat? Bărbăția? În orice caz, AUR este atât de paralel încât pare că nici legile nu le cunoaște.

Iar Ioana Constantin nu e nimic altceva decât eroina care se luptă cu trolii. Să-i ținem pumnii.

Și la ce să ne așteptăm în viitor? Ne putem închipui că oricine îndrăznește să critice AUR poate ajunge la închisoare, dacă partidul ăsta vine la putere?! E doar o întrebare. Sper că George Simion nu se simte lezat de o întrebare... Dacă da, îi promit un covrig.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel