Augustin Zegrean, despre demisia lui Maior: Fiecare face ce vrea cu viața lui

Președintele Curții Constituționale, Augustin Zegrean, care a acuzat presiuni ale SRI pentru validarea legilor privind securitatea cibernetică, a comentat după demisia lui George Maior de la șefia Serviciului că "fiecare face ce vrea cu viața lui", conform B1 Tv.

George Maior a demisionat, marți, din funcția de director al Serviciului Român de Informații, pe care a deținut-o începând cu 4 octombrie 2006. Președintele Iohannis i-a acceptat demisia.

După ce DNA a început urmărirea penală pe numele judecătorului CCR Toni Greblă, Augustin Zegrean a declarat într-o conferință de presă că instituția pe care o conduce este ținta presiunilor în legătură cu așa-zisele legi "Big Brother". Zegrean a precizat, răspunzând unei întrebări, că SRI se numără printre cei care exercită presiuni asupra CCR.

Câteva zile mai târziu, George Maior a acordat un interviu în care a criticat CCR pentru că blochează legile privind securitatea cibernetică.

"Avertizez foarte serios că există și o răspundere morală în legătură cu securitatea cetățenilor și când se va întâmpla o catastrofă voi ști înspre cine să arăt cu degetul", a spus Maior la B1 Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel