Augustin Lazăr, revocare. Codrin Ștefănescu: Are tot sprijinul PSD-ALDE

Bianca Ştefan / 31 iul 2018 / 19:35 Salveaza PDF Comentarii
Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a vorbit în cadrul unui interviu acordat pentru DCNews despre o posibilă evaluare a procurorului general, Augustin Lazăr. Codrin Ștefănescu este de părere că Toader va face o această evaluare, iar coaliția PSD-ALDE îi acordă tot sprijinul.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, așteaptă evaluarea procurorului general Augustin Lazăr având în vedere că nu doar o dată a spus că acesta ar trebui revocat.

''Eu cred că va face această evaluare. Tudorel Toader are tot sprijinul coaliției PSD-ALDE să aplice legea și să ia decizii profesioniste cum a fost cea cu candidații DNA. Decizia lui a fost foarte bună, firească, de om specializat. Dacă vrea să facă și o evaluare despre procurorul general, să o facă. Știți că la dumneavoastră în emisiune am spus de două ori că Lazăr trebuie revocat pentru două declarații extrem de periculoase pe care le-a făcut de-a lungul istoriei. Una prin care a spus că întreaga clasă politică și mass-media trebuie să fie supravegheată și a doua când și-a exprimat părerea despre actele administrative pe care le emite Guvernul României. Am cerut public să își dea demisia. Aștept evaluarea.

Mă aștept la toți oamenii ăștia Onea, Portocală, Kovesi, într-o bună zi să răspundă în fața legii pentru toate nenoricile pe care le-au făcut. Mă uitam la Portocală azi-dimineață, care a fost la Parchet, era foarte calm, liniștit. Tipul de călău foarte liniștit care spune că și-a făcut datoria. Oamenii fără scrupule se cunosc imediat.''

Vezi și: Revocare Augustin Lazăr. Tudorel Toader: Vine o vreme a evaluării!

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25