Augustin Lazăr, discuție cu Tudorel Toader: Progrese realizate

Augustin Lazăr
Augustin Lazăr

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a declarat luni că la întâlnirea cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, s-a discutat despre progresele realizate în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare (MCV).

Ministrul Tudorel Toader a avut luni o întâlnire, la sediul MJ, cu procurorul general Augustin Lazăr, şeful DNA, Laura Codruţa Kovesi, preşedintele CSM, Mariana Ghena, şi cu ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall.

"Am avut o discuţie despre progresele realizate în cadrul MCV", a precizat Augustin Lazăr, la finalul întâlnirii de la MJ.

La rândul său, preşedintele CSM, Mariana Ghena, a arătat că, în cadrul întrevederii, au avut loc discuţii preliminare cu privire la întocmirea raportului pe MCV, scrie Agerpres.

"Am onorat invitaţia domnului ministrul al Justiţiei vizavi de discuţiile preliminare cu privire la întocmirea raportului pe MCV. Anterior, am trimis punctul de vedere al CSM cu privire la aspectele pe care noi le găsim relevante a fi inserate în conţinutul proiectului. (...) Am ascultat şi punctele de vedere exprimate de ceilalţi reprezentanţi ai instituţiilor din sistem şi urmează, probabil mâine, să se finalizeze draftul de proiect pe care să-l cunoaştem şi noi şi apoi să participăm la întâlnirea cu membrii Comisiei (Comisia Europeană - n.r.) în perioada 3 - 5 mai", a spus Mariana Ghena.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel