Urmărește emisiunea live


Audiere Florian Coldea. Claudiu Manda: Au existat MANDATE pe siguranță națională pentru corupție

Claudiu Manda spune ca Florian Coldea a confirmat în cadrul comisiei de control a activității SRI că au existat mandate de interceptare pe siguranță națională pe tema corupției.  

Claudiu Manda spune că Florian Coldea a admis că ar fi existat mandate de interceptare pe siguranță națională care ar fi vizat și vulnerabilități de corupție. În ceea ce privește interceptarea jurnaliștilor sau a magistraților, Coldea a răspuns că nu își aduce aminte. 

"Am înțeles ce înseamnă mandatele de securitate națională care vizează nu infracțiuni, ci riscuri și amenințări, posibilitatea de a culege date și informații. Domnul Coldea a confirmat că printre acțiunile, persoanele vizate, erau dincolo de cele care sunt stabilite în lege: teroriști, spionaj, contraspionaj și celelalte elemente din lege.  Au existat mandate de securitate națională inclusiv pe vulnerabilități de corupție și de evaziune fiscală. Despre mandatele de interceptare pe vulnerabilitatea presei a spus că nu-și aduce aminte dacă au existat astfel de mandate. La fel s-a pus problema și pe mandate pe zona de justiție, iar el a răspuns identic că nu-și aduce aminte," a spus Claudiu Manda după audierea lui Florian Coldea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel