Audiere Coldea, comisie SRI. Viziteu: Să nu fie vreo defăimare la mijloc...

Deputatul Lucian Stanciu-Viziteu, reprezentant al USR în Comisia de control a activităţii SRI, a făcut un comentariu vizavi de audierea lui Florian Coldea.

"Audierea generalului Florian Coldea trebuia să înceapă la ora 11. A început însă ceva mai târziu, fiindcă generalul a stat cam jumătate de oră în birou cu șeful Comisiei, Claudiu Manda, discutând nu se știe ce. Eu aș fi puțin îngrijorat în locul domnului Dragnea în legătură cu ce au vorbit cei doi departe de ochii publicului sau presei. Să nu fie vreo defăimare la mijloc...", a scris Lucian Daniel Stanciu Viziteu, deputat USR, pe Facebook.

Ce a spus Coldea la sosire

Fostul prim-adjunct al directorului SRI Florian Coldea a venit, marţi, la Parlament pentru a fi audiat în Comisia parlamentară pentru controlul activităţii SRI, menţionând că doreşte să răspundă tuturor întrebărilor din respect pentru Parlament.

[citeste si]

"Am venit din respect pentru Parlamentul României, o instituţie fundamentală a statului român, să răspundem tuturor întrebărilor adresate de comisie, aşa cum am făcut de fiecare dată. La sfârşit o să ţinem o declaraţie de presă", a afirmat Florian Coldea, înaintea şedinţei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel