Audiere alegeri 2009. Maior: AȘTEPT cu plăcere

Ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, George Maior, spune că vizita preşedintelui Klaus Iohannis în SUA nu are nicio legătură cu audierea sa la Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009, adăugând că ''este firesc să te prezinţi în faţa Parlamentului''. 

Nu are nicio legătură aspectul intern care mă priveşte cu această vizită (n.r. - a preşedintelui Klaus Iohannis în SUA) şi cu calitatea diplomaţiei exercitată aici. Este un lucru firesc să te prezinţi în faţa Parlamentului, nimeni nu are de ascuns ceva sau vreo inhibiţie din acest punct de vedere. Chiar aştept cu plăcere aceste audieri, a declarat, George Maior, scrie Agerpres.

Diplomatul este aşteptat săptămâna viitoare la audieri în Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009. 

În 23 mai, preşedintele Comisiei, Mihai Fifor, a anunţat că fostul şef al SRI George Maior va fi invitat pe 6 iunie la Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009. 

Câteva zile mai târziu, Fifor preciza că a primit o scrisoare din partea ambasadorului Maior. 

Am avut şi o convorbire telefonică. Nu este secret. Am fost sunat marţi de domnul ambasador care a spus că nu va fi în ţară mai devreme de data de 12 (iunie - n.r.) şi a solicitat ca audierea, pe care noi o dorim, să aibă loc pe data de 12. Membrii comisiei au fost de acord cu acest lucru", preciza Fifor, la finalul lunii mai. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel