Audiențe în Noaptea de Revelion: România Tv face performanță, TVR se face de rușine

Televiziunile au început mai devreme lupta pentru audiență în Noaptea cea mai lungă dintre ani.

România Tv a debutat în forță, reușind să conducă în această cursă pe mai multe intervale orare în prima parte a serii. Televiziunea de știri a rămas în top trei, în ciuda revenirii celor doi giganți ”generaliști”, ProTV și Antena1, care și-au disputat locurile 1 și 2, încheind cu o medie de 10,26 la 11,1 puncte de rating, în intervalul orar cuprins între ora 22 și ora două a primei zile din an.

Protevelionul a fost prezentat de Pavel Bartoș și Raluca, iar Revelionul cel neBUN, de Nea Marin, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

România Tv a dat lovitura cu Revelionul măştilor şi al duetelor, prezentat de Georgiana Lobonţ, Ioan Korpoş şi Marius Niţă. Audiența RTV (4,7 puncte de rating în intervalul 22-02) a fost de două ori mai mare decât audiența Antena Stars, clasată pe locul patru. Vedetelionul Antena Stars, prezentat de Mirela Vaida, a avut, la rândul său, o audiență dublă față de FuegoRevelionul  de la TVR 2, care abia a atins 1,2 puncte de rating.

Principalul program al postului public, TVR 1, a fost surclasat până și de Kanal D, care nu a realizat un show special de Revelion, ci a difuzat filme.  Prima Tv, cu programul Totu-i fain, prezentat de Diana Enache (fiica lui Adrian Enache) şi Alin Pascal (fiul Matildei Pascal Cojocăriţa) a fost, de asemenea, peste televiziunea publică, a cărei audiență a rămas în spatele virgulei (0,77 puncte de rating).

Televiziunea publică a demonstrat astfel, încă din primele ore ale anului, că va continua să consume bugete generoase fără să livreze nimic de interes pentru public. Structurile de conducere stufoase, care generează sinecuri bine plătite, au impus înființarea de noi canale, lipsite de audiență, în vreme ce TVR1 nu reușește să-și mențină publicul tradițional. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel