Attila Korodi: Derapajele lui Iohannis nu vor rămâne fără ecouri

Korodi: Klaus Iohannis s-a comportat ca un președinte al unei zone care este departe de zona Europei moderne
Korodi: Klaus Iohannis s-a comportat ca un președinte al unei zone care este departe de zona Europei moderne

Deputatul UDMR, Attila Korodi,  spune că "domnul Iohannis s-a comportat ca un președinte al unei zone care este departe de zona Europei moderne, un președinte care nu reușește să-și stabilească prioritățile, conform unei agende normale din Europa și din UE".

"Trebuie să facem o distincție majoră, gestul președintelui nu este gestul PNL, noi încercăm să avem dialog cu PNL, cum încercăm să avem cu toate partidele, dar suntem parte din aceeași familie politică europeană și dorim să și rămânem în aceeași familie, dar domnul președinte trebuie să-și asume aceste derapaje și în spațiul european, pentru că nu o să rămână fără ecouri", a declarat Attila Korodi la RFI.

Declarația  deputatului UDMR vine după ce   Klaus Iohannis a afirmat miercuri, după adoptarea tacită în Camera Deputaților a proiectului de lege privind autonomia Ținutului Secuiesc că "PSD a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaților o lege prin care dă autonomie largă Ținutului Secuiesc...

...În timp ce noi, eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de această pandemie, PSD, marele PSD, se luptă în birourile secrete din Parlament ca sa dea Ardealul ungurilor. Jó napot, Ciolacu! Oare ce v-a promis liderul de la Budapesta, Viktor Orbán, în schimbul acestei înțelegeri?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel