Atletico Madrid umileşte Chelsea în Supercupa Europei

falcao
falcao

Atletico Madrid, câştigătoarea Europa Leauge, se impune fără probleme în Supercupa Europei, cu 4-1 în faţa deţinătorilor trofeului Champions League, londonezii de la Chelsea.

[caption id="attachment_227412" align="alignleft" width="310"] Sursa foto: Marca[/caption]

 Autor: Diana Neacşu

Radamel Falcao, supranumit "Tigrul" a reuşit o primă repriză fantastică. În minutul 6, columbianul deschide scorul, ridicând balonul peste portarul Cech. Atacantul care ne-a încântat şi la Bucureşti în finala Europa League, face 2-0 în minutul 19, cu o execuţia asemănătoare celei pe care am văzut-o pe National Arena. Evoluţia foarte bună a lui Falcao este încununată cu reuşita unei triple, prin golul marcat în minutul 45.

În repriza secundă, Miranda ridică scorul la 4-0 ( 60’), iar apoi Cahill reduce diferenţa la trei goluri, marcând în minutul 74.

În timp ce Falcao, vedeta madrilenilor a reuşit o partidă formidabilă, Eden Harzard, tânăra speranţă cumpărată în această vară de londonezi, a avut o evoluţie ştearsă.

Spaniolii de la Atletico se impun cu 4-1 în faţa echipei patronate de Abramovic, iar trofeul merge la Madrid, confirmând pasa extrem de bună prin care trece fotbalul spaniol, a cărui naţională este campioană europenă şi mondială.

În Supercupa Europei nu s-a mai reuşit un hat-trick din 1977, când Terry McDermott a marcat de trei ori pentru Liverpool în meciul cu Hamburg. Şi Chelsea a doborât un record, negativ însă: acum 36 de ani a fost ultima dată când o câştigătoare a Ligii Campionilor a primit patru goluri în Supercupa Europei ( Anderlecht 4-1 Bayern Munchen).

Miercuri, Atletico, noua regină a Europei, se va deplasa la Sevilla, pentru meciul cu Betis, din etapa a treia a Primera Division.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel