Atanasiu dezvăluie decizia PNL privind negocierile cu PSD. Ce spune despre Liviu Dragnea

Prim-vicepreşedintele PNL, Teodor Atanasiu, a explicat, marți, în ce vor consta consultările cu PSD, susținând, totodată, că Liviu Dragnea "nu este un lider cu care liberalilor le face plăcere să discute, dar poporul român nu poate să aştepte după mofturi".

Potrivit celor declarate de către liderul liberal Teodor Atanasiu pentru RFI, PNL va cere PSD să amâne aplicarea unor măsuri fiscale.

"Noi nu ţinem neapărat să fie cum spunem noi TVA-ul. Poate fi oricare din celelalte măsuri amânată sau renunţat temporar la ea, astfel încât să-şi facă efectul celelalte măsuri, să vedem că ajungem să colectăm mai mult pe creşterea bazei de impozitare şi să putem folosi toate măsurile de relaxare fiscală în final", a spus Atanasiu.

Mihai Gâdea, interviu-fulger cu Nicolae Bănicioiu și Teodor Atanasiu

Întrebat dacă Liviu Dragnea, om politic condamnat în instanţă, este un lider frecventabil pentru PNL, Teodor Atanasiu a răspuns: "Nu este un lider cu care ne face plăcere să discutăm, dar poporul român nu poate să aştepte după mofturi, după cum îşi aleg partidele liderii, poporul român are nevoie de legi care să-i permită să se dezvolte ca o naţiune europeană şi de aceea vom sta de vorbă cu toate partidele parlamentare, chiar dacă nu ne convin anumiţi lideri".

În urmă cu o zi, co-preşedintele PNL, Vasile Blaga, susținea, în contextul discuţiilor privind reexaminarea Codului Fiscal, că scăderea TVA ar putea fi aplicată în două etape: de la 1 ianuarie 2016 urmând să fie redusă la 21%, iar de la 1 iulie, la 19%. PNL a propus o serie de consultări cu celelalte partide parlamentare, dar şi cu BNR şi Guvernul pe marginea adoptării Codului Fiscal în Parlament, după ce acesta a fost trimis la reexaminare de preşedintele Klaus Iohannis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel