Atanasiu, declarații ULUITOARE despre Piperea. Avocatul lovește dur și dă replică

Prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu a spus despre avocatul Gheorghe Piperea că probabil acesta a primit propunerea de a fi preşedintele filialei PNL Bucureşti din partea "unui cetăţean", dând de înţeles că nu a existat o ofertă oficială din partea Partidului Naţional Liberal.

Avocatul Gheorghe Piperea a comentat declarațiile lui Atanasiu care au apărut în Psnews.

"Dl Atanasiu declara niste chestii de natura a starni un scandal pe care nu mi-l doresc. Cred, la modul ne-orgolios, ci doar rezonabil, ca domnul in cauza ar face bine sa taca si sa faca cei zece pasi in spate de care vorbeam saptamana trecuta. Omul, probabil, nu a inteles ca rolul sau in politica nu mai este atat de important sau, si mai mult, ca este una dintre figurile "multumita" carora PNL a obtinut 15% in alegerile locale in Bucuresti si una dintre feţele pe care peste 67% dintre bucuresteni nu mai vor sa le vada, refuzand, pur si simplu, sa iasa la vot.

In lipsa - previzibila - a acestui gest rezonabil, domnul in cauza ar face bine sa se informeze la sefii sai de partid inainte sa arunce cu astfel de afirmatii pe piata (mai ales ca a mai comis-o si saptamana trecuta cand, in contra acordului de confindentialitate dintre mine si cei doi co-presedinti PNL, s-a apucat sa spuna "pe surse" ca as fi negociat pozitia de presedinte al Senatului, dandu-i palpitatii dlui Isarescu). Ori sa faca minimul gest de a citi presa de saptamana trecuta, in care unul dintre co-presedintii PNL a confirmat intalnirea cu mine si, de asemenea, propunerea de a prelua conducerea PNL (pe care, asa cum am spus aseara, am refuzat-o).

Oricum, s-ar prea putea ca lumea sa afle curand cam ce rol a avut domnul in cauza si in ce modalitate s-a implicat domnia sa in opozitia acerba la legea darii in plata. Cei care vor amanunte, au aici un indiciu : un vice de la BNR avea (are) o consiliera", a zis Gheorghe Piperea.

[citeste si]

"PS Imi pare rau ca trebuie sa reiau acest subiect, pe care il consideram inchis. Repet: am refuzat oferta co-presedintilor PNL de a prelua conducerea organizatiei de Bucuresti pentru ca nu m-a interesat si nu ma intereseaza un post in politica, ci un proiect national. Cand Romania va ajunge la momentul unui astfel de proiect, voi fi acolo, la datorie. Pentru moment, ofertele de la partide, miscari si aliante sa stea la locul lor. Nu ma intereseaza catusi de putin aceste oferte, nu caut un job de parlamentar sau de functionar, sunt bine asa cum sunt acum", a mai zis avocatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel