Atanasiu amenință Guvernul cu moțiunea de cenzură. Ce spune Antonescu

Senatorul Teodor Atanasiu, propus de PNL pentru funcția de Ministru al Economiei, a declarat vineri că PNL va face toate demersurile pentru demiterea Guvernului și a premierului Victor Ponta, respectiv prin inițierea unei moțiuni de cenzură.

Întrebat într-o conferință de presă dacă mai crede în viitorul USL-ului, Teodor Atanasiu a răspuns negativ.

"Nu. Deci e foarte clar că cei de la PSD, când au făcut USD-ul, nu l-au făcut că mai cred în viitorul USL. E ca și cum mai crezi în căsnicie și te afișezi cu amanta", a spus senatorul PNL, citat de Agerpres.

"Dacă domnii ăștia vor să ne dea afară, nu e niciun fel de problemă, numai că Guvernul devine ilegitim în acest caz. Nu mă aștept ca Victor Ponta să aibă vreun scrupul și să-și dea o demisie, în schimb, vom face noi toate demersurile necesare pentru a-l demite", a continuat liberalul.

Întrebat care ar fi aceste demersuri, Teodor Atanasiu a invocat moțiunea de cenzură: "Păi care sunt demersurile necesare pentru a demite un premier? Moțiunea de cenzură. Nu există un alt demers decât moțiunea de cenzură"

Antonescu nu neagă idea moțiunii de cenzură

Într-o intervenție telefonică la România Tv, Victor Ciutacu a anunțat că a vorbit în cursul zilei de vineri cu președintele PNL, Crin Antonescu. "Dacă se rupe USL, Crin Antonescu a spus că depune și voteaza orice moțiune de cenzură pentru demiterea Guvernului fără liberali în componență", a transmis jurnalistul de la România Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel