ATACURI și RĂZBUNĂRI. Constantin Toma (PSD): Este revoltător!

Constantin Toma, primarul Buzăului, a transmis un mesaj de ultimă oră despre decesul Vasilicăi Mihail, angajata de la primărie care a căzut de la etaj.

"Îmi exprim regretul profund pentru decesul doamnei Vasilica Mihail și transmit condoleanțe familiei îndoliate. În același timp este trist și chiar revoltător că unii oameni, răspunzători pentru însăși situația în care am găsit primăria municipiului, fac din acest tragic eveniment un pretext pentru atacuri și răzbunări ieftine. Cel puțin în cazul lor, până la justiția divină, s-a pronunțat și se va mai pronunța probabil justiția statului român", a transmis Constantin Toma.

Edilul a răspuns astfel atacurilor venite din partea fostei conduceri a primăriei cu privire la moartea Vasilicăi Mihail, șefa Serviciului Control, Inspecţie şi Facilităţi Fiscale Persoane Fizice din cadrul Direcției Economice a Primăriei Buzău. 

Deși soțul femeii a zis că acesteia i s-a făcut rău și a ieșit să ia o gură de aer, moment în care ar fi căzut în gol în mod accidental, Constantin Boșcodeală, fostul edil de la Buzău, a făcut imediat o declarație pe post, la o televiziune, și a lăsat să se înțeleagă că vinovat de moartea respectivă este actualul primar. 

"Cred că vina este a unui singur om, care, de altfel, se menţine pe poziţie... Nu ştiu de nicio presiune dar ce pot să vă spun e că ştiu că la nivelul municipiului este o stare de tensiune de nedescris datorată noului primar", a declarat Constantin Boșcodeală pentru Focus FM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel